• Място на свободен дух и модерни решения

meteo

Кликайте по картинката и вижте метеорологичните условия на покрива на СУ "Свети Климент Охридски" в Троян или кликнете ТУК и вижте данните в реално време от същата метеостанция на международния сайт EUweather.eu
Нивата на фини прахови частици следете ТУК!

Светкавиците в реално време тук!


Прогноза за седмицата:
Нови кожи: ss Seasons Bootstrap neowx

Карта

На разходка в училище

Търсене в този блог

Архив на блога

Най-четеното през последните 7 дни

Последен първи учебен ден

събота, 14 септември 2013 г.


Септември отново галантно потропва на вратата на август и срамежливо подава глава, а това може да означава само едно: след моя личен празник в самото му начало следва онзи изпълнен с вълнения, специален ден. Денят, в който всички деца на възраст от 7 до 18 години ставаме рано сутринта и се приготвяме, за да пристъпим в училищния двор.

Цял живот ще помня своя първи учебен ден, в който носех поличка на точки, раничка, доста внушителна на фона на слабичката ми невръстна фигура, и букет цветя в ръка. А, щях да забравя - усмивка от край до край на лицето ми. Вървях, хванала за ръка мама, и търсех с очи своята първа класна. Любопитно хвърлях погледи към големите каки и батковци, които ме гледаха отвисоко. С уважение наблюдавах знаменосеца и асистентките му, маршируващи в такт с музиката, а може би и тайничко се мечтаех да бъда като тях някой ден. В този момент си казах, че в това училище искам да завърша. Така беше и във втори, трети, четвърти клас... та до днес. Ето че денят отново идва, но този път без планове догодина да се върне отново... поне за мен. Да, този път 15-ти септември идва, за да си отиде завинаги.

Страници в интернет, свързани с Троян и региона
Слушай и гледай on-line в свободния час

Текущи УЧЕБНИЦИ


Кликайте по картинката!

Иновативно училище


Електронен дневник

Група на училището

ВИДЕОПОРТАЛ

Видеопортал на училището

Преводач

Безплатен многоезичен ONLINE речник

Учебни ресурси в електронен вид


Националният образователен портал предоставя достъп до учебни ресурси в електронен вид. Той е част от така нареченото Е-обучение.

ТУК можете да намерите всички курсове, които предлага този БЕЗПЛАТЕН портал (по всички предмети).