• Място на свободен дух и модерни решения

meteo

Кликайте по картинката и вижте метеорологичните условия на покрива на СУ "Свети Климент Охридски" в Троян или кликнете ТУК и вижте данните в реално време от същата метеостанция на международния сайт EUweather.eu
Нивата на фини прахови частици следете ТУК!

Светкавиците в реално време тук!


Прогноза за седмицата:
Нови кожи: ss Seasons Bootstrap neowx

Карта

На разходка в училище

Търсене в този блог

Архив на блога

Най-четеното през последните 7 дни

 СИП Електронни медии


С голямо удоволствие ще ви запозная със списание „ЛИК” (месечното издание на БТА за Литература, Изкуство и Култура). Прочетох първия брой за годината на един дъх. Като човек, който обича да пътешества, бях впечатлена още от първата страница, в която научих за някои от забележителностите на едни от големите европейски столици. Докато разлиствах гланцираните листи, едно заглавие грабна окото ми : „Може ли да се забави времето?”. Та кой не се е питал това, в забързаното ни ежедневие на всекиго му се е приисквало да го направи. А всички, които искат да са в крак с модата, могат да разберат какво ще е модерно тази година. Изданието предлага още много интересни статии, но това ще го разберете, ако посетите училищната библиотека и потърсите първи брой на списание „ЛИК”.

Емилия Атанасова, 11.а клас
СИП Електронни медии

Страници в интернет, свързани с Троян и региона
Слушай и гледай on-line в свободния час

Иновативно училище


Електронен дневник

Група на училището

ВИДЕОПОРТАЛ

Видеопортал на училището

Преводач

Безплатен многоезичен ONLINE речник

Учебни ресурси в електронен вид


Националният образователен портал предоставя достъп до учебни ресурси в електронен вид. Той е част от така нареченото Е-обучение.

ТУК можете да намерите всички курсове, които предлага този БЕЗПЛАТЕН портал (по всички предмети).