• Място на свободен дух и модерни решения

meteo

Кликайте по картинката и вижте метеорологичните условия на покрива на СУ "Свети Климент Охридски" в Троян или кликнете ТУК и вижте данните в реално време от същата метеостанция на международния сайт EUweather.eu
Нивата на фини прахови частици следете ТУК!

Светкавиците в реално време тук!


Прогноза за седмицата:
Нови кожи: ss Seasons Bootstrap neowx

Карта

На разходка в училище

Търсене в този блог

Архив на блога

Най-четеното през последните 7 дни

На екскурзия до Габрово

неделя, 1 април 2012 г.

Ден след Празника на буквите, на 31 март (събота), 1.б клас посети град Габрово преди неговия празник - Първи април. В началото децата разгледаха Соколския манастир и пиха от живата вода от аязмото, която да ги пази от зли сили, слаби оценки и наказания вкъщи. След това се върнаха век назад във времето в Етъра. Останаха очаровани от водните колела, каручките, малките сергийки и подсладиха приключението си със захарни петлета. После, в центъра на Габрово, малчуганите доказаха, че нямат нищо общо с прословутата габровска пестеливост. През цялото време за малките първолаци се грижеха техните по-големи приятели от 5.б клас. Късно следобед героите бяха уморени и се отдадоха на сладка дрямка в автобуса. Благодарение на шофьора привечер всички деца се прибраха в училище, където ги чакаха техните родители. Вижте СНИМКИ от екскурзията.

Даниел Андреев

Страници в интернет, свързани с Троян и региона
Слушай и гледай on-line в свободния час

Иновативно училище


Електронен дневник

Група на училището

ВИДЕОПОРТАЛ

Видеопортал на училището

Преводач

Безплатен многоезичен ONLINE речник

Учебни ресурси в електронен вид


Националният образователен портал предоставя достъп до учебни ресурси в електронен вид. Той е част от така нареченото Е-обучение.

ТУК можете да намерите всички курсове, които предлага този БЕЗПЛАТЕН портал (по всички предмети).