• Място на свободен дух и модерни решения

meteo

Кликайте по картинката и вижте метеорологичните условия на покрива на СУ "Свети Климент Охридски" в Троян или кликнете ТУК и вижте данните в реално време от същата метеостанция на международния сайт EUweather.eu
Нивата на фини прахови частици следете ТУК!

Светкавиците в реално време тук!


Прогноза за седмицата:
Нови кожи: ss Seasons Bootstrap neowx

Карта

На разходка в училище

Търсене в този блог

Архив на блога

Най-четеното през последните 7 дни

Второ издание на "Ние обичаме България"

четвъртък, 23 февруари 2012 г.

На 6 март (вторник) от 14 часа в Актовата зала на училището ще се проведе второто издание на състезанието „Ние обичаме България”. По време на успешното декемврийско състезание (вдъхновено от популярния телевизионен формат на Нова ТВ), едни от най-възторжените зрители – учениците от началния курс, поискаха такова събитие и за себе си. Желание, което организаторите нямаше как да подминат.

Сегашните участници ще бъдат 4-класници от нашето училище и от ОУ „Христо Ботев”, разпределени чрез жребий в четири смесени отбора с по двама представители от училище. И този път в центъра на подготовката е Стефания Калева от 9.а, а останалите от ученическия екип са Наталия Йотова от 11.а, Владислав Нанков от 11.а, Кристиан Борисов от 11.а и Тоня Събева от 11.в. Педагогическа подкрепа дават Иванка Цекова, Ирена Яшева, Христина Дункова, Анелия Иванова, а също - Румяна Субашка, Даниел Андреев, Весела Кунова, Марияна Станкова, Милко Тодоров и Росица Петкова. Община Троян ще подсигури озвучаването. Очакваме гости от Музея на занаятите, които имат интерес към нашия опит в организиране на ученически състезания и обмислят съвместна работа с нас в тази посока.

Вярваме, че идващата сряда ще донесе много емоции на четвъртокласниците, а и на по-големите, ангажирани с това забавно и полезно състезание. Заповядайте!

Страници в интернет, свързани с Троян и региона
Слушай и гледай on-line в свободния час

Иновативно училище


Електронен дневник

Група на училището

ВИДЕОПОРТАЛ

Видеопортал на училището

Преводач

Безплатен многоезичен ONLINE речник

Учебни ресурси в електронен вид


Националният образователен портал предоставя достъп до учебни ресурси в електронен вид. Той е част от така нареченото Е-обучение.

ТУК можете да намерите всички курсове, които предлага този БЕЗПЛАТЕН портал (по всички предмети).