• Място на свободен дух и модерни решения

meteo

Кликайте по картинката и вижте метеорологичните условия на покрива на СУ "Свети Климент Охридски" в Троян или кликнете ТУК и вижте данните в реално време от същата метеостанция на международния сайт EUweather.eu
Нивата на фини прахови частици следете ТУК!

Светкавиците в реално време тук!


Прогноза за седмицата:
Нови кожи: ss Seasons Bootstrap neowx

Карта

На разходка в училище

Търсене в този блог

Архив на блога

Най-четеното през последните 7 дни

Четиво за родители

понеделник, 19 декември 2011 г.

Напишете заедно писмото до Дядо Коледа! И внимавайте все пак какво пишете, защото нали знаете кой ще ги купува подаръците...

В детското съзнание Коледа е любим празник точно заради онази сладка илюзия, в която белобрадият старец обикаля света със своята шейна и раздава подаръци на послушните деца. Е, за нас приказката отдавна е приключила, но няма защо да развенчаваме легендата пред своите малчугани, докато тази възможност все още ни се отдава.

Така че писмото до Дядо Коледа ще бъде още един весел момент, с който да заинтригувате съзнанието на вашия мъник.
Подгответе обстановката като осигурите цветен лист хартия, химикалка, шарени моливи или пастели, а също пликове и пощенски марки. За още по-голямо вдъхновение пуснете да звучат коледни песни, запалете свещ и нека писането започне...

Стартирайте текста с поздрави към любимия старец на малки и големи, а след това споменете и кой му пише (в случая това е вашият син или дъщеря).

Идва любимата част с подаръците, в която вие трябва да се намесите, защото все пак само на вашите плещи и ничии други лежи отговорността за получаването на подаръците. Най-добре споделете на хлапето ви, че Дядо Коледа е безкрайно зает, ще пропътува хиляди километри и няма как да раздаде повече от три подаръка на всяко дете.

В заключение на писмото накарайте мъника ви да подготви рисунка или да избере снимка в знак на благодарност към най-известния човек в Лапландия и неговата работлива свита от джуджета. Накрая залепете марката върху плика и бягайте към магазина, за да изпълните желанията на вашия симпатяга час по-скоро.

Страници в интернет, свързани с Троян и региона
Слушай и гледай on-line в свободния час

Иновативно училище


Електронен дневник

Група на училището

ВИДЕОПОРТАЛ

Видеопортал на училището

Преводач

Безплатен многоезичен ONLINE речник

Учебни ресурси в електронен вид


Националният образователен портал предоставя достъп до учебни ресурси в електронен вид. Той е част от така нареченото Е-обучение.

ТУК можете да намерите всички курсове, които предлага този БЕЗПЛАТЕН портал (по всички предмети).