• Място на свободен дух и модерни решения

meteo

Кликайте по картинката и вижте метеорологичните условия на покрива на СУ "Свети Климент Охридски" в Троян или кликнете ТУК и вижте данните в реално време от същата метеостанция на международния сайт EUweather.eu
Нивата на фини прахови частици следете ТУК!

Светкавиците в реално време тук!


Прогноза за седмицата:
Нови кожи: ss Seasons Bootstrap neowx

Карта

На разходка в училище

Търсене в този блог

Архив на блога

Най-четеното през последните 7 дни

В навечерието на 138-та годишнината от гибелта на Левски Община Троян и библиотеката при читалище "Наука - 1870г." организират ученическо състезание по публично говорене "Левски в нашето време". То ще се проведе на 16 февруари (сряда) от 17 часа в салона на Общината. Организаторите са се спрели на един изпробван и успешен модел, при който се сформират сборни отбори с по един представител от всяко училище. Младите хора ще трябва да покажат пред публиката умения за актуален прочит на мисли на Апостола. Представители на училището ни в отборите ще бъдат Наталия (11.а), Недялко (11.а), Кристиян (10.а) и Ирена (10.а). Вярваме, че и сред публиката в залата на Общината ще има немалко ученици и учители от СОУ "Св. Климент Охридски".

Страници в интернет, свързани с Троян и региона
Слушай и гледай on-line в свободния час

Текущи УЧЕБНИЦИ


Кликайте по картинката!

Иновативно училище


Електронен дневник

Група на училището

ВИДЕОПОРТАЛ

Видеопортал на училището

Преводач

Безплатен многоезичен ONLINE речник

Учебни ресурси в електронен вид


Националният образователен портал предоставя достъп до учебни ресурси в електронен вид. Той е част от така нареченото Е-обучение.

ТУК можете да намерите всички курсове, които предлага този БЕЗПЛАТЕН портал (по всички предмети).