• Място на свободен дух и модерни решения

meteo

Кликайте по картинката и вижте метеорологичните условия на покрива на СУ "Свети Климент Охридски" в Троян или кликнете ТУК и вижте данните в реално време от същата метеостанция на международния сайт EUweather.eu
Нивата на фини прахови частици следете ТУК!

Светкавиците в реално време тук!


Прогноза за седмицата:
Нови кожи: ss Seasons Bootstrap neowx

Карта

На разходка в училище

Търсене в този блог

Архив на блога

Най-четеното през последните 7 дни


Деляна Колева завърши през 2008 г. училището ни, профил „Стопански мениджмънт”. Точно преди две години, през януари 2009-та, една от първите новини на новосъздадения тогава училищен сайт беше, че е заминала за Лондон, а легализираната й диплома от Willesden College – London (която получават всички завършили профила в нашето училище) й е спестила първата година от обучението по икономика в тамошен колеж. Съобщавахме също, че си е намерила работа в офис благодарение на компютърната грамотност и владеенето на английски език. Две години по-късно се срещнахме случайно и продължихме разговора в училище, където тя с готовност дойде, за да разкаже за натрупания опит, за трудностите, успехите и житейските изводи. Сега бившата ни възпитаничка завършва престижния „Waltham Forest College”, специалност бизнес администрация, и прави смели планове за бъдещето. По общото мнение на учителите Деляна е много приятна изненада, променена, израснала – една амбициозна млада дама, която обаче е запазила своята ученическа непринуденост и сърдечност.

Страници в интернет, свързани с Троян и региона
Слушай и гледай on-line в свободния час

Текущи УЧЕБНИЦИ


Кликайте по картинката!

Иновативно училище


Електронен дневник

Група на училището

ВИДЕОПОРТАЛ

Видеопортал на училището

Преводач

Безплатен многоезичен ONLINE речник

Учебни ресурси в електронен вид


Националният образователен портал предоставя достъп до учебни ресурси в електронен вид. Той е част от така нареченото Е-обучение.

ТУК можете да намерите всички курсове, които предлага този БЕЗПЛАТЕН портал (по всички предмети).