• Място на свободен дух и модерни решения

meteo

Кликайте по картинката и вижте метеорологичните условия на покрива на СУ "Свети Климент Охридски" в Троян или кликнете ТУК и вижте данните в реално време от същата метеостанция на международния сайт EUweather.eu
Нивата на фини прахови частици следете ТУК!

Светкавиците в реално време тук!


Прогноза за седмицата:
Нови кожи: ss Seasons Bootstrap neowx

Карта

На разходка в училище

Търсене в този блог

Архив на блога

Най-четеното през последните 7 дни

Училището ни кандидатства в конкурса "Моето училище в Интернет – прозорец към Европа", обявен от Центъра за развитие на човешките ресурси. Според условията на конкурса първите 100 училища ще бъдат обединени в специален англоезичен каталог, който ще бъде разпространен във всички европейски страни и ще е своеобразна реклама на българското образование, а участието в този каталог ще е предпоставка за установяване на контакти с училища от цяла Европа и за включване в редица международни проекти, финансирани от Европейската комисия по линия на програма "Коменски" и на дейност eTwinning. На електронната си страница организаторите признават: "Уважаеми участници в конкурса, благодарим Ви за търпението, но бе много трудно да изберем първите 100 най-добри интернет страници. Поздравления за усилията и въображението, с което сте организирали Вашите интернет пространства."


Страници в интернет, свързани с Троян и региона
Слушай и гледай on-line в свободния час

Текущи УЧЕБНИЦИ


Кликайте по картинката!

Иновативно училище


Електронен дневник

Група на училището

ВИДЕОПОРТАЛ

Видеопортал на училището

Преводач

Безплатен многоезичен ONLINE речник

Учебни ресурси в електронен вид


Националният образователен портал предоставя достъп до учебни ресурси в електронен вид. Той е част от така нареченото Е-обучение.

ТУК можете да намерите всички курсове, които предлага този БЕЗПЛАТЕН портал (по всички предмети).