• Място на свободен дух и модерни решения

meteo

Кликайте по картинката и вижте метеорологичните условия на покрива на СУ "Свети Климент Охридски" в Троян или кликнете ТУК и вижте данните в реално време от същата метеостанция на международния сайт EUweather.eu
Нивата на фини прахови частици следете ТУК!

Светкавиците в реално време тук!


Прогноза за седмицата:
Нови кожи: ss Seasons Bootstrap neowx

Карта

На разходка в училище

Търсене в този блог

Архив на блога

Най-четеното през последните 7 дни

Ремонтират училището

вторник, 18 август 2009 г.

Най-сетне дойде ред и на СОУ "Св. Климент Охридски" да бъде санирано. Ремонтът на училището ни, както и на другите училища и детски градини в общината, е по Програма за енергийна ефективност на фонд "Козлодуй" и включва смяна на дограмата и външна изолация. Освен това вече са поставени слънчеви колектори, с които ще се затопля водата в басейна и бойлерите в спортния комплекс. Друга новост са монтираните в коридорите камери за видеонаблюдение (камери ще има и в стаите по време на провеждане на матури), а парите са от проект на МОН по европейската програма "Развитие на човешките ресурси". Общината пък е финансирала преасфалтирането на спортното игрище. Ще бъде поставена и висока ограда към улицата, а останалата част от оградата ще бъде поправена - много важни мерки, за да престане територията около училището да бъде едновременно училищен двор, квартален дърварник, боклучарник за люспи от семки и т.н.

Все още не може да се каже дали ремонтът ще приключи до 15 септември, но едно е сигурно: училището ни ще посрещне 25-годишнината си обновено. И дано това да е начало на едно още по-сериозно модернизиране и естетизиране на материалната база, за да отговаря тя на амбициите на СОУ "Св. Климент Охридски".

Страници в интернет, свързани с Троян и региона
Слушай и гледай on-line в свободния час

Текущи УЧЕБНИЦИ


Кликайте по картинката!

Иновативно училище


Електронен дневник

Група на училището

ВИДЕОПОРТАЛ

Видеопортал на училището

Преводач

Безплатен многоезичен ONLINE речник

Учебни ресурси в електронен вид


Националният образователен портал предоставя достъп до учебни ресурси в електронен вид. Той е част от така нареченото Е-обучение.

ТУК можете да намерите всички курсове, които предлага този БЕЗПЛАТЕН портал (по всички предмети).