• Място на свободен дух и модерни решения

meteo

Кликайте по картинката и вижте метеорологичните условия на покрива на СУ "Свети Климент Охридски" в Троян или кликнете ТУК и вижте данните в реално време от същата метеостанция на международния сайт EUweather.eu
Нивата на фини прахови частици следете ТУК!

Светкавиците в реално време тук!


Прогноза за седмицата:
Нови кожи: ss Seasons Bootstrap neowx

Карта

На разходка в училище

Търсене в този блог

Архив на блога

Най-четеното през последните 7 дни

Нашият отбор се представи чудесно на провелата се викторина „Христо Ботев – живот и дело”, организирана на 25 март от училището в село Врабево по повод 130 години от основаването му и в чест на неговия патрон. Твърде авторитетно жури оценяваше отговорите на участниците от Врабево, Борима и „Св. Климент Охридски”: Боян Ботев, наследник на великия българин и председател на Общонародна фондация „Христо Ботьов”; Елеонора Авджиева, директор на троянския Музей на занаятите и Радион Стратев, кмет на Врабево, историк по образование. Нашите Валентин Минков (7.б), Паулина Пенчева (7.б) и Стефания Колева (6.б), водени от преподавателката си по история Иваничка Боджакова, макар и без подкрепа в публиката, си поделиха по 14 точки с домакините от Врабево. Сред получените награди беше и издание на личното тефтерче на Ботев, което състезателите подариха на кабинета по история.

Страници в интернет, свързани с Троян и региона
Слушай и гледай on-line в свободния час

Иновативно училище


Електронен дневник

Група на училището

ВИДЕОПОРТАЛ

Видеопортал на училището

Преводач

Безплатен многоезичен ONLINE речник

Учебни ресурси в електронен вид


Националният образователен портал предоставя достъп до учебни ресурси в електронен вид. Той е част от така нареченото Е-обучение.

ТУК можете да намерите всички курсове, които предлага този БЕЗПЛАТЕН портал (по всички предмети).