• Място на свободен дух и модерни решения

meteo

Кликайте по картинката и вижте метеорологичните условия на покрива на СУ "Свети Климент Охридски" в Троян или кликнете ТУК и вижте данните в реално време от същата метеостанция на международния сайт EUweather.eu
Нивата на фини прахови частици следете ТУК!

Светкавиците в реално време тук!


Прогноза за седмицата:
Нови кожи: ss Seasons Bootstrap neowx

Карта

На разходка в училище

Търсене в този блог

Архив на блога

Най-четеното през последните 7 дни

Забавлявахме се заедно

понеделник, 30 март 2009 г.


Залата на троянското читалище беше препълнена доста преди обявеното начало на концерта „Да се забавляваме заедно” и имаше защо. Училището ни за пореден път каза „не” на скуката и показа, че е едно специално, по-различно място – каквито бяха и възторжените коментари сред публиката. Предпървоаприлският и предваканционен спектакъл предложи настроение, свежи идеи, талантливи изпълнения (на някои от които биха могли да завидят много телевизионни комици), показа истински звезди. Всичко това стана възможно благодарение на работата на учителския екип Миглена Кюркчиева, Светла Червенкова, Весела Кунова, Свилен Димитров и Ангел Кенаров. В центъра на събитието беше всепризнатият артист на училището Найден Дунков, в чиито изяви имаше и нещо тъжно, защото зрелостникът от 12.а играеше може би за последен път на училищна сцена. Това беше и причината да получи огромен букет от директора Минко Христов. Изявите на участниците обаче потвърдиха, че сцената на СОУ „Св. Климент Охридски” никога няма да остане без таланти.


Снимки от концерта разгледайте ТУК.

Страници в интернет, свързани с Троян и региона
Слушай и гледай on-line в свободния час

Иновативно училище


Електронен дневник

Група на училището

ВИДЕОПОРТАЛ

Видеопортал на училището

Преводач

Безплатен многоезичен ONLINE речник

Учебни ресурси в електронен вид


Националният образователен портал предоставя достъп до учебни ресурси в електронен вид. Той е част от така нареченото Е-обучение.

ТУК можете да намерите всички курсове, които предлага този БЕЗПЛАТЕН портал (по всички предмети).