• Място на свободен дух и модерни решения

meteo

Кликайте по картинката и вижте метеорологичните условия на покрива на СУ "Свети Климент Охридски" в Троян или кликнете ТУК и вижте данните в реално време от същата метеостанция на международния сайт EUweather.eu
Нивата на фини прахови частици следете ТУК!

Светкавиците в реално време тук!


Прогноза за седмицата:
Нови кожи: ss Seasons Bootstrap neowx

Карта

На разходка в училище

Търсене в този блог

Архив на блога

Най-четеното през последните 7 дни

Фестивал в училищния двор

петък, 12 май 2023 г.


Фестивалът на книгата, посветен на 11 май – деня на първоучителите св. св. Кирил и Методий – и организиран от СУ „Св. Климент Охридски“ в партньорство с НУ „Христо Ботев“, изпълни всичко, което (си) обеща.

Благотворителният щанд с домашни лакомства събра 710 лева, с които организаторите спокойно ще осигурят две къщички за книги „Вземи и остави“ за двете училища. В инициативата „Сляпа среща с книга“ бяха разменени 190 книги. Карнавалът „Литературни герои“ напълни училищния двор със симпатични персонажи, на импровизираната сцена се качиха талантливи и ентусиазирани деца, а разнородната публика от ученици и възрастни искрено се радваше на ставащото. 

Празникът в училищния двор се получи благодарение на учителски хрумвания, родителска подкрепа, междуучилищно партньорство, ученическо доброволчество и най-вече – детска артистичност и енергия. Явно и малки, и големи имат нужда от свобода, творчество и добра кауза. Когато формулата е сполучлива, а усилията – екипни, остава усещането за добре свършена работа. Логично се появи следващото предложение – фестивалът да се превърне в традиция. 

Нели Генкова

 

 Страници в интернет, свързани с Троян и региона
Слушай и гледай on-line в свободния час

Текущи УЧЕБНИЦИ


Кликайте по картинката!

Иновативно училище


Електронен дневник

Група на училището

ВИДЕОПОРТАЛ

Видеопортал на училището

Преводач

Безплатен многоезичен ONLINE речник

Учебни ресурси в електронен вид


Националният образователен портал предоставя достъп до учебни ресурси в електронен вид. Той е част от така нареченото Е-обучение.

ТУК можете да намерите всички курсове, които предлага този БЕЗПЛАТЕН портал (по всички предмети).