• Място на свободен дух и модерни решения

meteo

Кликайте по картинката и вижте метеорологичните условия на покрива на СУ "Свети Климент Охридски" в Троян или кликнете ТУК и вижте данните в реално време от същата метеостанция на международния сайт EUweather.eu
Нивата на фини прахови частици следете ТУК!

Светкавиците в реално време тук!


Прогноза за седмицата:
Нови кожи: ss Seasons Bootstrap neowx

Карта

На разходка в училище

Търсене в този блог

Архив на блога

Най-четеното през последните 7 дни

Награди "Бризби" за 33-ти път

понеделник, 29 май 2023 г.

 


На 26 май в ОУ “Иван Хаджийски“ за 33-ти пореден път  бяха раздадени учредените от Джон Бризби ученически награди. Те се явяват продължение на дарителската традиция на прадядото на сър Бризби – търговеца Хаджи Калчо Дренски, и на сина му, дипломата Константин (Кочо) Хаджикалчев. По волята на дарителя с наградата се удостояват изявени ученици от община Троян, проявили творчески дух и талантливост и постигнали отлични успехи в различни области на науката и изкуството.  Включва специална грамота и парична премия.

Гости на награждаването бяха семейство Бризби, тяхна приятелка, директори на училища, учители и родители. Награждаването започна с музикален поздрав, а сър Бризби се обърна към учениците на български език – разказа им за своя прадядо, поздрави ги и им пожела да не спират да развиват дарбите и талантите си.

Наградените от нашето училище са: Мартина Койнова, Иван Върбанов, Цветослав Доновски, Йоан Дичевски, Мария Хинкова, Анислава Копанова, Елена Семкова и Вилияна Мошекова. 

Анелия Иванова

  

Страници в интернет, свързани с Троян и региона
Слушай и гледай on-line в свободния час

Текущи УЧЕБНИЦИ


Кликайте по картинката!

Иновативно училище


Електронен дневник

Група на училището

ВИДЕОПОРТАЛ

Видеопортал на училището

Преводач

Безплатен многоезичен ONLINE речник

Учебни ресурси в електронен вид


Националният образователен портал предоставя достъп до учебни ресурси в електронен вид. Той е част от така нареченото Е-обучение.

ТУК можете да намерите всички курсове, които предлага този БЕЗПЛАТЕН портал (по всички предмети).