• Място на свободен дух и модерни решения

meteo

Кликайте по картинката и вижте метеорологичните условия на покрива на СУ "Свети Климент Охридски" в Троян или кликнете ТУК и вижте данните в реално време от същата метеостанция на международния сайт EUweather.eu
Нивата на фини прахови частици следете ТУК!

Светкавиците в реално време тук!


Прогноза за седмицата:
Нови кожи: ss Seasons Bootstrap neowx

Карта

На разходка в училище

Търсене в този блог

Архив на блога

Най-четеното през последните 7 дни

 


В началото на месец ноември преподавателите по история и цивилизации Снежка Амзова и Иваничка Боджакова поставиха задача на своите ученици за изработване на презентация на тема „Делото на свети Климент Охридски и неговото значение за славянския свят“. Бяха формирани 9 екипа, чиито работи бяха показани във фоайето на нашето училище в навечерието на патронния празник. Ивета Иванова и Преслава Стойчева от 10.а, Мартина Койнова и Александър Мошеков от 10.а, Йоан Дичевски и Преслав Василев от 10.а, Мария Лучева и Евгения Ненчева от 10.б, Йоана Маринова от 12.а, Йоан Борсов и Николай Минков от 9.a, Мария Киримова и Нона-Мария Миревска от 9.a, Никола Рогачев и Стилиян Илиев от 11.б и Александра Пенкова и Кристиан Атев от 11.б показаха задълбочени познания по темата и очертаха личността на Климент Охридски като една от най-забележителните фигури в нашата история с голям принос за развитието на българската книжовност.

Страници в интернет, свързани с Троян и региона
Слушай и гледай on-line в свободния час

Текущи УЧЕБНИЦИ


Кликайте по картинката!

Иновативно училище


Електронен дневник

Група на училището

ВИДЕОПОРТАЛ

Видеопортал на училището

Преводач

Безплатен многоезичен ONLINE речник

Учебни ресурси в електронен вид


Националният образователен портал предоставя достъп до учебни ресурси в електронен вид. Той е част от така нареченото Е-обучение.

ТУК можете да намерите всички курсове, които предлага този БЕЗПЛАТЕН портал (по всички предмети).