• Място на свободен дух и модерни решения

meteo

Кликайте по картинката и вижте метеорологичните условия на покрива на СУ "Свети Климент Охридски" в Троян или кликнете ТУК и вижте данните в реално време от същата метеостанция на международния сайт EUweather.eu
Нивата на фини прахови частици следете ТУК!

Светкавиците в реално време тук!


Прогноза за седмицата:
Нови кожи: ss Seasons Bootstrap neowx

Карта

На разходка в училище

Търсене в този блог

Архив на блога

Най-четеното през последните 7 дни


Между 26 и 29 май се проведе обмен в град Елванген, организиран съвместно от  Danube Youth Network  и Общината на града по случай 52-рия Ден на Св. Методий. В събитието участваха множество млади хора от различни държави от Дунавския регион. Аз присъствах като представител на СУ “Климент Охридски” заедно с Мария Ковачева. Макар вече да е студентка, нейната готовност да се включи в проекта беше жест към училището й и през цялото пътуване научих много от нея. Моето участие беше продължение на успешното ми включване в онлайн дискусия, организирана от Danube Youth Network  миналата година.

Въпреки че не съм за първи път в чужбина, досега не бях част от събитие с хора от толкова много различни места. На фокус през целия обмен бяха създаването на връзки между младежите, личностното развитие и пътят към мира. Програмата включваше срещи с кмета на града, различни работилници и дискусии по темите за това как младите хора могат да променят средата, в която се намират, към по-добро. Имахме възможността да разгледаме града и забележителностите му.

Прекараните дни в тази интернационална обстановка ми помогнаха да разбера колко всъщност хората си приличаме, независимо от нашата националност. Отпътувах за този обмен с целта да си докажа, че мога да се справям сам в непозната среда, и да придобия повече увереност в уменията си да общувам. Смея да твърдя, че надминах собствените си очаквания и научих важни неща за себе си.

Иван Върбанов, 11.а класСтраници в интернет, свързани с Троян и региона
Слушай и гледай on-line в свободния час

Текущи УЧЕБНИЦИ


Кликайте по картинката!

Иновативно училище


Електронен дневник

Група на училището

ВИДЕОПОРТАЛ

Видеопортал на училището

Преводач

Безплатен многоезичен ONLINE речник

Учебни ресурси в електронен вид


Националният образователен портал предоставя достъп до учебни ресурси в електронен вид. Той е част от така нареченото Е-обучение.

ТУК можете да намерите всички курсове, които предлага този БЕЗПЛАТЕН портал (по всички предмети).