• Място на свободен дух и модерни решения

meteo

Кликайте по картинката и вижте метеорологичните условия на покрива на СУ "Свети Климент Охридски" в Троян или кликнете ТУК и вижте данните в реално време от същата метеостанция на международния сайт EUweather.eu
Нивата на фини прахови частици следете ТУК!

Светкавиците в реално време тук!


Прогноза за седмицата:
Нови кожи: ss Seasons Bootstrap neowx

Карта

На разходка в училище

Търсене в този блог

Архив на блога

Най-четеното през последните 7 дни

Почетни грамоти за 24 май

неделя, 29 май 2022 г.

 По повод 24 май, Деня на светите братя Кирил и Методий, на българската азбука, просвета и култура и на славянската книжовност, Регионалното управление на образованието – Ловеч награди ученици и педагогически специалисти. От СУ „Свети Климент Охридски“ – Троян с почетни грамоти бяха отличени Емилия Пауникова – старши учител начален етап, заела първо място в педагогически конкурс „Новатори в образованието“ (2021 г.), Мартина Койнова от IX клас, Йордана Лучева от X клас и Цветослав Доновски от XI клас, заели първи места в Национално математическо състезание „Европейско кенгуру", и Йоан Дичевски от IX клас, участвал в научното събитие „Ало, Космос! Говори България!“. Второкласничката Еманоела Герганова, възпитаничка на г-жа Светла Червенкова, поздрави всички наградени с прекрасната „Песен за доброто“.
 

Страници в интернет, свързани с Троян и региона
Слушай и гледай on-line в свободния час

Текущи УЧЕБНИЦИ


Кликайте по картинката!

Иновативно училище


Електронен дневник

Група на училището

ВИДЕОПОРТАЛ

Видеопортал на училището

Преводач

Безплатен многоезичен ONLINE речник

Учебни ресурси в електронен вид


Националният образователен портал предоставя достъп до учебни ресурси в електронен вид. Той е част от така нареченото Е-обучение.

ТУК можете да намерите всички курсове, които предлага този БЕЗПЛАТЕН портал (по всички предмети).