• Място на свободен дух и модерни решения

meteo

Кликайте по картинката и вижте метеорологичните условия на покрива на СУ "Свети Климент Охридски" в Троян или кликнете ТУК и вижте данните в реално време от същата метеостанция на международния сайт EUweather.eu
Нивата на фини прахови частици следете ТУК!

Светкавиците в реално време тук!


Прогноза за седмицата:
Нови кожи: ss Seasons Bootstrap neowx

Карта

На разходка в училище

Търсене в този блог

Архив на блога

Най-четеното през последните 7 дни


Работата в офис, желана от мнозина, е трудна и отговорна. Интересът и сериозната ангажираност към практическите занятия на учениците от XI Б клас, професия "Оператор информационно осигуряване", доказват, че тя може да бъде също така атрактивна и полезна.

В часовете по учебна практика те са разделени на екипи и под ръководството на своите преподаватели работят усърдно по дейностите в своите  учебно-тренировъчни фирми: изготвят бизнес планове, трудови договори, длъжностни характеристики, създават рекламни материали, попълват банкови и счетоводни документи. Всяка фирма има удобен офис с всичко необходимо, за да е комфортно на служителите в него. По този начин децата придобиват знания и умения в среда, близка до реалната, и правят своите важни стъпки към овладяването на професията.

Учебно-тренировъчната фирма дава не само практика, опит, нови знания, а и възможност всеки ученик да преодолее страховете си, да открие своите слаби и силни страни и това да улесни неговия избор в бъдеще. Работата е по правилата и с формулярите на реалните структури в държавата. Всичко това превръща професионалната подготовка във все по-предпочитана, тъй като разгръща познавателния потенциал на децата и стимулира качествата и личностната им мотивация да се развиват способностите си.

Надяваме се, че практическите задачи ще формират ценни умения у учениците, ще улеснят прехода им от училище към работното място и ще помогнат за успешната им реализация на трудовия пазар!

Ивелина Кенарова

 

Страници в интернет, свързани с Троян и региона
Слушай и гледай on-line в свободния час

Иновативно училище


Електронен дневник

Група на училището

ВИДЕОПОРТАЛ

Видеопортал на училището

Преводач

Безплатен многоезичен ONLINE речник

Учебни ресурси в електронен вид


Националният образователен портал предоставя достъп до учебни ресурси в електронен вид. Той е част от така нареченото Е-обучение.

ТУК можете да намерите всички курсове, които предлага този БЕЗПЛАТЕН портал (по всички предмети).