• Място на свободен дух и модерни решения

meteo

Кликайте по картинката и вижте метеорологичните условия на покрива на СУ "Свети Климент Охридски" в Троян или кликнете ТУК и вижте данните в реално време от същата метеостанция на международния сайт EUweather.eu
Нивата на фини прахови частици следете ТУК!

Светкавиците в реално време тук!


Прогноза за седмицата:
Нови кожи: ss Seasons Bootstrap neowx

Карта

На разходка в училище

Търсене в този блог

Архив на блога

Най-четеното през последните 7 дни

 

На тазгодишното Национално ученическо състезание по дебати (8–9 май), което се проведе онлайн, Клубът по дебати на СУ "Св. Климент Охридски" участва с отбор в състав: Ренета Дочева (11.а), Иван Върбанов (10.а) и Вилиана Мошекова (9.б). Те бяха сред 90-те дебатьори от страната, които посветиха девет часа от съботния си ден, за да влязат в общо четири спора по трудни теми: корпоративната подкрепа за социални движения, лутбоксовете в онлайн видеоигрите, партийната субсидия в България, работещите имигранти и гласуването на местни и национални избори. Две от темите бяха подготвени предварително, а за други две участниците имаха по 30 минути за подготовка. Нашите дебатьори регистрираха и загуби, и победи, получаваха обратна връзка от съдиите и със сигурност минаха пореден ускорен курс по дебатиране, след който са по-опитни, по-информирани и по-мотивирани.

Страници в интернет, свързани с Троян и региона
Слушай и гледай on-line в свободния час

Иновативно училище


Електронен дневник

Група на училището

ВИДЕОПОРТАЛ

Видеопортал на училището

Преводач

Безплатен многоезичен ONLINE речник

Учебни ресурси в електронен вид


Националният образователен портал предоставя достъп до учебни ресурси в електронен вид. Той е част от така нареченото Е-обучение.

ТУК можете да намерите всички курсове, които предлага този БЕЗПЛАТЕН портал (по всички предмети).