• Място на свободен дух и модерни решения

meteo

Кликайте по картинката и вижте метеорологичните условия на покрива на СУ "Свети Климент Охридски" в Троян или кликнете ТУК и вижте данните в реално време от същата метеостанция на международния сайт EUweather.eu
Нивата на фини прахови частици следете ТУК!

Светкавиците в реално време тук!


Прогноза за седмицата:
Нови кожи: ss Seasons Bootstrap neowx

Карта

На разходка в училище

Търсене в този блог

Архив на блога

Най-четеното през последните 7 дни

Мартенски истории

понеделник, 1 март 2021 г.

 

 

Днес от рано сутринта се познаваше, че денят е празничен. По време на първите часове Баба Марта обиколи всички деца от подготвителна група и начален етап, за да им върже мартеници чудни, да са ранобудни, да растат засмени, бели и червени.

Децата от ПГ Мария Караниколова и Владислав Пиперски, придружени от г- жа Нанкова, посетиха фирма „Калинел“ ЕООД, за да усмихнат ръководния екип с рецитал от стихчета и мартенички. Първокласниците Калия Колева, Поля Иванова, Йордан Иванов и Божидар Ангелов заедно с г-жа Румяна Дудева посетиха Община Троян и поднесоха лично своите поздрави за празника на общинското ръководство. 

Г-ца Хрисина Ръбачева и г-жа Сашка Михайлова изработиха пано от различни мартеници, направени от сръчните ръце на по-големите ученици, и то изпълни  фоайето на училището с пролетно настроение. А второкласниците от група ЦОУД показаха интересната си идея за мартенско слънце, което поставиха в коридора близо до класната си стая.

Мария Лекова

 
 


Страници в интернет, свързани с Троян и региона
Слушай и гледай on-line в свободния час

Текущи УЧЕБНИЦИ


Кликайте по картинката!

Иновативно училище


Електронен дневник

Група на училището

ВИДЕОПОРТАЛ

Видеопортал на училището

Преводач

Безплатен многоезичен ONLINE речник

Учебни ресурси в електронен вид


Националният образователен портал предоставя достъп до учебни ресурси в електронен вид. Той е част от така нареченото Е-обучение.

ТУК можете да намерите всички курсове, които предлага този БЕЗПЛАТЕН портал (по всички предмети).