• Място на свободен дух и модерни решения

meteo

Кликайте по картинката и вижте метеорологичните условия на покрива на СУ "Свети Климент Охридски" в Троян или кликнете ТУК и вижте данните в реално време от същата метеостанция на международния сайт EUweather.eu
Нивата на фини прахови частици следете ТУК!

Светкавиците в реално време тук!


Прогноза за седмицата:
Нови кожи: ss Seasons Bootstrap neowx

Карта

На разходка в училище

Търсене в този блог

Архив на блога

Най-четеното през последните 7 дни

9-класниците се справиха чудесно

сряда, 10 февруари 2021 г.

 

Второто публично занятие на групата занимания по интереси СРЗО (Сексуално и репродуктивно здравно образование) беше сериозно предизвикателство за деветокласниците от нашето училище. След като вече бяхме обсъдили темите, които са свързани с вземането на решение за безопасен секс, контрацепция, полово предавани инфекции, грижа за себе си и грижа за другия, поставих задача да се изработи брошура или плакат на тема „Безопасен секс”. Учениците трябваше да работят за време, на екипен принцип и без предварително да знаят какво ги очаква. Допълнителна сложност произтичаше от факта, че те са в период на обучение в дигитална среда. Това предизвикателство обаче посрещнаха с ентусиазъм и бързо се организираха. Резултатът – три брошури, които бяха представени пред г-жа Цекова. Разбира се, има детайли по тях, които могат да се изгладят при по-прецизна работа. Но, при така поставената задача, за време и от дистанция, те се справиха чудесно.

Анелия Иванова, ръководител на групата


Страници в интернет, свързани с Троян и региона
Слушай и гледай on-line в свободния час

Иновативно училище


Електронен дневник

Група на училището

ВИДЕОПОРТАЛ

Видеопортал на училището

Преводач

Безплатен многоезичен ONLINE речник

Учебни ресурси в електронен вид


Националният образователен портал предоставя достъп до учебни ресурси в електронен вид. Той е част от така нареченото Е-обучение.

ТУК можете да намерите всички курсове, които предлага този БЕЗПЛАТЕН портал (по всички предмети).