• Място на свободен дух и модерни решения

meteo

Кликайте по картинката и вижте метеорологичните условия на покрива на СУ "Свети Климент Охридски" в Троян или кликнете ТУК и вижте данните в реално време от същата метеостанция на международния сайт EUweather.eu
Нивата на фини прахови частици следете ТУК!

Светкавиците в реално време тук!


Прогноза за седмицата:
Нови кожи: ss Seasons Bootstrap neowx

Карта

На разходка в училище

Търсене в този блог

Архив на блога

Най-четеното през последните 7 дниСедмокласничките Габриела Павлова и Даная Кундева бяха удостоени с купата Мажоретка на СУ "Св. Климент Охридски". Наградите връчи директорът на училището г-жа Иванка Цекова на церемонията за изпращане на випуск 2020. Заслуженото призвание момичетата получиха за 6-годишното си участие в мажоретните състави на училището. Години, през които те се открояваха със своята отговорност, точност и лоялност. С много обич малките и големите мажоретки ги изненадаха, като им поднесоха кошнички с красиви цветя и им пожелаха здраве и успехи. После, специално за тях и за да зарадват публиката, те изпълниха любими танци от репертоара на съставите, за което получиха бурни аплодисменти.

Румяна Дудева 


Страници в интернет, свързани с Троян и региона
Слушай и гледай on-line в свободния час

Иновативно училище


Електронен дневник

Група на училището

ВИДЕОПОРТАЛ

Видеопортал на училището

Преводач

Безплатен многоезичен ONLINE речник

Учебни ресурси в електронен вид


Националният образователен портал предоставя достъп до учебни ресурси в електронен вид. Той е част от така нареченото Е-обучение.

ТУК можете да намерите всички курсове, които предлага този БЕЗПЛАТЕН портал (по всички предмети).