• Място на свободен дух и модерни решения

meteo

Кликайте по картинката и вижте метеорологичните условия на покрива на СУ "Свети Климент Охридски" в Троян или кликнете ТУК и вижте данните в реално време от същата метеостанция на международния сайт EUweather.eu
Нивата на фини прахови частици следете ТУК!

Светкавиците в реално време тук!


Прогноза за седмицата:
Нови кожи: ss Seasons Bootstrap neowx

Карта

На разходка в училище

Търсене в този блог

Архив на блога

Най-четеното през последните 7 дниСлед постъпили сигнали от страна на граждани, че през последните дни се наблюдава безцелно движение по улиците на ученици, които не спазват ограниченията  на карантината и се движат на големи групи,

НАПОМНЯМЕ ОСНОВНИ ПРАВИЛА НА ПОВЕДЕНИЕ В КРИЗИСНА СИТУАЦИЯ:

1.    Задължително е спазването на ограниченията, които Националният кризисен щаб  предлага, а Министерският съвет и Министерството на образованието разпореждат.
2.    Ограничете максимално достъпа си до обществени места, на които има или се предполага, че има струпване на повече хора.
3.    Излизайте навън само при неотложна нужда.
4.    Избягвайте физическия контакт при среща с връстници или с други хора.
5.    Задължително е да се грижите за личната си хигиена, като повишите вниманието към периодичното миене на ръцете, дезинфекцирането с осигурените в семействата дезинфектанти.
6.    Оставайки си вкъщи, ще допринесете за ограничаване на разпространението на вируса и по-бързото ни връщане към обичайния режим на живот и обучение.
7.    Времето си можете да осмислите, като преговаряте вече преподадено учебно съдържание и се упражнявате върху практическото прилагане на знанията, както и за усвояване на ново учебно съдържание, като в този процес ще бъдете подпомагани от Вашите учители и родители.

Уважаеми ученици, уважаеми родители, ценността на здравето е безспорна, но нека не разбираме колко скъпо е то едва когато го изгубим.

Страници в интернет, свързани с Троян и региона
Слушай и гледай on-line в свободния час

Текущи УЧЕБНИЦИ


Кликайте по картинката!

Иновативно училище


Електронен дневник

Група на училището

ВИДЕОПОРТАЛ

Видеопортал на училището

Преводач

Безплатен многоезичен ONLINE речник

Учебни ресурси в електронен вид


Националният образователен портал предоставя достъп до учебни ресурси в електронен вид. Той е част от така нареченото Е-обучение.

ТУК можете да намерите всички курсове, които предлага този БЕЗПЛАТЕН портал (по всички предмети).