• Място на свободен дух и модерни решения

Карта

Търсене в този блог

Архив на блога

Най-четеното през последните 7 дниНа 20 февруари в Ларгото в град София бе открита изложба с детски плакати на участниците в Националния конкурс „Пази семейството си на пътя“. Председателят на Държавна агенция „Безопасност на движението по пътищата“ Малина Крумова и председателят на Държавна агенция за закрила на детето Елеонора Лилова връчиха награди на победителите в конкурса. Сред тях бе и Калоян Кирилов от VI г клас на СУ „Св. Климент Охридски“ – Троян, спечелил трето място в своята възрастова група (V – VII клас).

Отличени бяха и останалите участници в конкурса от училището ни: Мария Хинкова от V а клас, Мартин Кючуков, Боряна Пастухова и Найден Славков от VI б клас, Деница Пеева и Бериа Алиева от VI г клас, Йордана Лучева от VIII а клас. Те получиха грамотите си за участие на 24 февруари от училищния директор Иванка Цекова в присъствието на Милко Тодоров, преподавател по изобразително изкуство. Техните плакати също са част от изложбата, някои – поставени на най-видно място.                       ==>Изложбата ще остане до края на месеца в Ларгото. Заедно с визиите на децата в нея са включени и важни факти и послания, свързани с безопасността на движението по пътищата. Планира се експозицията да бъде представена и на други обществени места – на табла по спирките на столичния градски транспорт, на рекламни съоръжения в метрото, на билборд съоръжения по републиканската пътна мрежа. Вече и няколко други общини са изявили желания да я приемат и разположат на видими места в своите градове. Част от изображенията ще бъдат използвани и при бъдещи информационни кампании и събития, свързани с безопасността на движението по пътищата.
Страници в интернет, свързани с Троян и региона
Слушай и гледай on-line в свободния час

Текущи УЧЕБНИЦИ


Кликайте по картинката!

Иновативно училище


Електронен дневник

Вход в e-mail -a


Група на училището

Как да вляза на Student_wifi в училище?

1. Знам кой ми е училищния имейл, примерно ПенчуПенчуф@svetikliment.com.
2. Знам си паролата на училищния имейл.
3. Влизал съм от компютър в залите в час по технологии на училищния си имейл и съм видял и изтрил стандартните поздравителни ТРИ имейла на Гугъл.
4. Отварям си телефона с операционна система на АНДРОИД (не на iPhone) и:
а). Настройки
б). Акаунти
в). Добавяне
г). Google акаунт
д). ПенчПенч@svetikliment.com
е). Паролата ...
... добавя се и излизате от там
5.Избирате пак Настройки, после Wi-Fi и трябва да видите Student_wifi и кликате по него.
6. Какви допълнителни настройки са необходими - гледайте на това филмче (нищо, че е за Teacher_WiFi, то е същото!)

ВИДЕОПОРТАЛ

Видеопортал на училището

Преводач

Безплатен многоезичен ONLINE речник

Учебни ресурси в електронен вид


Националният образователен портал предоставя достъп до учебни ресурси в електронен вид. Той е част от така нареченото Е-обучение.

ТУК можете да намерите всички курсове, които предлага този БЕЗПЛАТЕН портал (по всички предмети).