• Място на свободен дух и модерни решения

meteo

Кликайте по картинката и вижте метеорологичните условия на покрива на СУ "Свети Климент Охридски" в Троян или кликнете ТУК и вижте данните в реално време от същата метеостанция на международния сайт EUweather.eu
Нивата на фини прахови частици следете ТУК!

Светкавиците в реално време тук!


Прогноза за седмицата:
Нови кожи: ss Seasons Bootstrap neowx

Карта

На разходка в училище

Търсене в този блог

Архив на блога

Най-четеното през последните 7 дниНа 20 февруари в Ларгото в град София бе открита изложба с детски плакати на участниците в Националния конкурс „Пази семейството си на пътя“. Председателят на Държавна агенция „Безопасност на движението по пътищата“ Малина Крумова и председателят на Държавна агенция за закрила на детето Елеонора Лилова връчиха награди на победителите в конкурса. Сред тях бе и Калоян Кирилов от VI г клас на СУ „Св. Климент Охридски“ – Троян, спечелил трето място в своята възрастова група (V – VII клас).

Отличени бяха и останалите участници в конкурса от училището ни: Мария Хинкова от V а клас, Мартин Кючуков, Боряна Пастухова и Найден Славков от VI б клас, Деница Пеева и Бериа Алиева от VI г клас, Йордана Лучева от VIII а клас. Те получиха грамотите си за участие на 24 февруари от училищния директор Иванка Цекова в присъствието на Милко Тодоров, преподавател по изобразително изкуство. Техните плакати също са част от изложбата, някои – поставени на най-видно място.                       ==>Изложбата ще остане до края на месеца в Ларгото. Заедно с визиите на децата в нея са включени и важни факти и послания, свързани с безопасността на движението по пътищата. Планира се експозицията да бъде представена и на други обществени места – на табла по спирките на столичния градски транспорт, на рекламни съоръжения в метрото, на билборд съоръжения по републиканската пътна мрежа. Вече и няколко други общини са изявили желания да я приемат и разположат на видими места в своите градове. Част от изображенията ще бъдат използвани и при бъдещи информационни кампании и събития, свързани с безопасността на движението по пътищата.
Страници в интернет, свързани с Троян и региона
Слушай и гледай on-line в свободния час

Иновативно училище


Електронен дневник

Група на училището

ВИДЕОПОРТАЛ

Видеопортал на училището

Преводач

Безплатен многоезичен ONLINE речник

Учебни ресурси в електронен вид


Националният образователен портал предоставя достъп до учебни ресурси в електронен вид. Той е част от така нареченото Е-обучение.

ТУК можете да намерите всички курсове, които предлага този БЕЗПЛАТЕН портал (по всички предмети).