• Място на свободен дух и модерни решения

meteo

Кликайте по картинката и вижте метеорологичните условия на покрива на СУ "Свети Климент Охридски" в Троян или кликнете ТУК и вижте данните в реално време от същата метеостанция на международния сайт EUweather.eu
Нивата на фини прахови частици следете ТУК!

Светкавиците в реално време тук!


Прогноза за седмицата:
Нови кожи: ss Seasons Bootstrap neowx

Карта

На разходка в училище

Търсене в този блог

Архив на блога

Най-четеното през последните 7 дни


 
По инициатива на МОН дните от 28 до 31 октомври са обявени за Седмица на отворените врати, в която се провеждат поредица от срещи за подпомагане на професионалното ориентиране на учениците.

Днес, 30.10.2019 г., седмокласници от училище ОУ „Васил Левски“, с. Борима, заедно с класния си ръководител г-жа Зорница Стоянова посетиха нашето училище. Те се запознаха с учебната инфраструктура и възможностите, които предоставя професионалната паралелка  „Оператор информационно осигуряване“. След това учениците Румен Илиев от 12.а клас и Тервел Бажанов от 8.в клас представиха практическа задача „Лаптопът отвътре“, като демонстрираха разглобяване на лаптоп и показване на отделните му компоненти и представиха презентация. Заместник-директорът Татяна Младенова показа на седмокласниците училищните кабинети, картинната галерия, плувния басейн. Учениците от с. Борима се запознаха с нашите седмокласници и си тръгнаха удовлетворени от гостуването.

Теодора Петрова
Снимки: Андрей Иванов
 
 
 


Страници в интернет, свързани с Троян и региона
Слушай и гледай on-line в свободния час

Текущи УЧЕБНИЦИ


Кликайте по картинката!

Иновативно училище


Електронен дневник

Група на училището

ВИДЕОПОРТАЛ

Видеопортал на училището

Преводач

Безплатен многоезичен ONLINE речник

Учебни ресурси в електронен вид


Националният образователен портал предоставя достъп до учебни ресурси в електронен вид. Той е част от така нареченото Е-обучение.

ТУК можете да намерите всички курсове, които предлага този БЕЗПЛАТЕН портал (по всички предмети).