• Място на свободен дух и модерни решения

meteo

Кликайте по картинката и вижте метеорологичните условия на покрива на СУ "Свети Климент Охридски" в Троян или кликнете ТУК и вижте данните в реално време от същата метеостанция на международния сайт EUweather.eu
Нивата на фини прахови частици следете ТУК!

Светкавиците в реално време тук!


Прогноза за седмицата:
Нови кожи: ss Seasons Bootstrap neowx

Карта

На разходка в училище

Търсене в този блог

Архив на блога

Най-четеното през последните 7 дни


12-класничката Ана-Мария Манушева спечели медал за България на световното първенство по самбо за юноши и девойки, което се проведе в Узбекистан, Ташкент. Тя се класира на трето място. В първата среща се е състезавала с рускинята Екатерина Доброшенко, след това е излязла срещу представителка на Франция и на финала за третото място - срещу представителка на Монголия. Ана-Мария казва, че й е било трудно да се класира и че това е най-голямата й победа досега, въпреки че е двукратна европейска шампионка.

Анна-Мария започва да се занимава професионално със спорт на 15 години. Първоначално се запалва от приятелка, която я повикала да види как протича една тренировка, харесало й и още на другия ден се записала. До ден днешен треньор й е Николай Матев.

След две седмици Анна-Мария заминава за световното първенство за жени в Корея и ще се бори за медал. Да й пожелаем успех!Пламен Цочев, 8.б клас

Страници в интернет, свързани с Троян и региона
Слушай и гледай on-line в свободния час

Иновативно училище


Електронен дневник

Група на училището

ВИДЕОПОРТАЛ

Видеопортал на училището

Преводач

Безплатен многоезичен ONLINE речник

Учебни ресурси в електронен вид


Националният образователен портал предоставя достъп до учебни ресурси в електронен вид. Той е част от така нареченото Е-обучение.

ТУК можете да намерите всички курсове, които предлага този БЕЗПЛАТЕН портал (по всички предмети).