• Място на свободен дух и модерни решения

meteo

Кликайте по картинката и вижте метеорологичните условия на покрива на СУ "Свети Климент Охридски" в Троян или кликнете ТУК и вижте данните в реално време от същата метеостанция на международния сайт EUweather.eu
Нивата на фини прахови частици следете ТУК!

Светкавиците в реално време тук!


Прогноза за седмицата:
Нови кожи: ss Seasons Bootstrap neowx

Карта

На разходка в училище

Търсене в този блог

Архив на блога

Най-четеното през последните 7 дни

Иновативно училищеНа 18 и 19 октомври Информационно-културният център беше домакин на две обучения, проведени от Асоциация Дебати България за СУ „Св. Климент Охридски“. Гост беше Мартин Михайлов от управителния съвет на Асоциацията, съдия в дебатьорски състезания, треньор на клуба по дебати в софийската Втора немска гимназия, студент по социология в Софийския университет.

Мартин Михайлов представи пред учители същността на метода дебат и обсъди с тях как той може да бъде адаптиран към учебни часове. Двудневното обучение беше във връзка с училищната иновация, която се въвежда от тази учебна година (ВИЖ). По-късно гостът имаше няколкочасова обучителна сесия с учениците от училищния клуб по дебати. Контактите и консултациите с Асоциацията ще продължат.


Страници в интернет, свързани с Троян и региона
Слушай и гледай on-line в свободния час

Иновативно училище


Електронен дневник

Група на училището

ВИДЕОПОРТАЛ

Видеопортал на училището

Преводач

Безплатен многоезичен ONLINE речник

Учебни ресурси в електронен вид


Националният образователен портал предоставя достъп до учебни ресурси в електронен вид. Той е част от така нареченото Е-обучение.

ТУК можете да намерите всички курсове, които предлага този БЕЗПЛАТЕН портал (по всички предмети).