• Място на свободен дух и модерни решения

meteo

Кликайте по картинката и вижте метеорологичните условия на покрива на СУ "Свети Климент Охридски" в Троян или кликнете ТУК и вижте данните в реално време от същата метеостанция на международния сайт EUweather.eu
Нивата на фини прахови частици следете ТУК!

Светкавиците в реално време тук!


Прогноза за седмицата:
Нови кожи: ss Seasons Bootstrap neowx

Карта

На разходка в училище

Търсене в този блог

Архив на блога

Най-четеното през последните 7 дни

"Животът може ли да е чудо?"

неделя, 12 май 2019 г.Денят на Европа обедини няколко ученици и един училищен психолог от СУ „Св. Климент Охридски“ около идеята да вдигнат завесата за един голям въпрос: "Животът може ли да е чудо?". С първото по рода си събитие за общността, обвързано с проблеми като толерантността, неравностойното положение, емпатията и умението ни да влезем в обувките на другия, показахме, че сме готови да помогнем на останалите по пътя на приемането, отдаването и обичта към другия. Обедини ни идеята това да е стартът на поредица от събития на социално значими теми, с който да ангажираме ученици, родители и учители по пътя на интеграцията и пълноценното включване на ученици с различни потребности в училище. Представена беше впечатляващата история на едно единадесетгодишно дете с лицева деформация и какви трудности среща то в училище. След прожекцията бяха развълнувани близо 60 ученици, родители и учители, които разбраха, че величието не е в силата, а в правилното й използване. Най-велики са тези, чиято сила увлича най-много сърца чрез собствения добър пример.

Мария Лекова 

Страници в интернет, свързани с Троян и региона
Слушай и гледай on-line в свободния час

Иновативно училище


Електронен дневник

Група на училището

ВИДЕОПОРТАЛ

Видеопортал на училището

Преводач

Безплатен многоезичен ONLINE речник

Учебни ресурси в електронен вид


Националният образователен портал предоставя достъп до учебни ресурси в електронен вид. Той е част от така нареченото Е-обучение.

ТУК можете да намерите всички курсове, които предлага този БЕЗПЛАТЕН портал (по всички предмети).