• Място на свободен дух и модерни решения

Карта

Търсене в този блог

Архив на блога

Най-четеното през последните 7 дни

Веселие до София

понеделник, 25 март 2019 г.Беше 23.03. 2019 година. Училищният  автобус потегли към нашата цел – невероятната София. Всички много се вълнувахме. Беше много забавно в автобуса. Слушахме музика, познавахме песни и какво ли още не. Минахме покрай JUMBO. Видяхме даже излитащ самолет.
      
Чичо Минчо ни спря пред църквата "Александър Невски".  Влязохме вътре.  Запалихме свещи за здраве.  Видяхме иконата на Дева Мария и се прекръстихме.  После отидохме до Паметника на незнайния войн. До паметника гореше вечния огън. Господинът ни заведе да видим Народното събрание, Художествената галерия и Президентството. Отидохме в Природонаучния музей. Той е на четири етажа.  На първия етаж имаше всякакви видове камъни, на втория – птици, змии, костенурки и паяци, а на последния – бозайници.
    
Пак се качихме в автобуса и тръгнахме за "Палавници". Един батко на име Пламен ни показваше всички игри.  Първата атракция,  която посетихме, беше влакчето гъсеница. Всички се качихме на него. Имаше един много гаден завой. После ни заведе на маймунката асансьор. Тя ни качваше до горе и ни сваляше рязко. След това се качихме на едни въртележки. Там беше малко скучно. Качихме се на чашките. Само като се завъртяхме, и ни се зави свят. Като слязохме, ходихме като пияници. Влязохме вътре. Играхме танц и ни снимаха. Качихме се на екстремен самолет, на който ти пускат някакъв филм и те клатушкат. Ходихме също и на кораб, на който те въртят. Най-накрая отидохме в джунглата. Там играхме на гоненица и се мятахме като някакви луди. Имаше басейн с топки, в който скачаш.
  
За жалост, времето напредна и трябваше да си тръгваме.  Но господин Андреев и госпожа Василева ни изненадаха и отидохме в McDonald’s. Там ядохме, пихме и се веселихме. Тръгнахме си.  По пътя почти всички спахме. Този ден беше много изморителен, но беше най-хубавият ден!

Елена Ангелова, 4.б клас

                                                            

Страници в интернет, свързани с Троян и региона
Слушай и гледай on-line в свободния час

Текущи УЧЕБНИЦИ


Кликайте по картинката!

Иновативно училище


Електронен дневник

Вход в e-mail -a


Група на училището

Как да вляза на Student_wifi в училище?

1. Знам кой ми е училищния имейл, примерно ПенчуПенчуф@svetikliment.com.
2. Знам си паролата на училищния имейл.
3. Влизал съм от компютър в залите в час по технологии на училищния си имейл и съм видял и изтрил стандартните поздравителни ТРИ имейла на Гугъл.
4. Отварям си телефона с операционна система на АНДРОИД (не на iPhone) и:
а). Настройки
б). Акаунти
в). Добавяне
г). Google акаунт
д). ПенчПенч@svetikliment.com
е). Паролата ...
... добавя се и излизате от там
5.Избирате пак Настройки, после Wi-Fi и трябва да видите Student_wifi и кликате по него.
6. Какви допълнителни настройки са необходими - гледайте на това филмче (нищо, че е за Teacher_WiFi, то е същото!)

ВИДЕОПОРТАЛ

Видеопортал на училището

Преводач

Безплатен многоезичен ONLINE речник

Учебни ресурси в електронен вид


Националният образователен портал предоставя достъп до учебни ресурси в електронен вид. Той е част от така нареченото Е-обучение.

ТУК можете да намерите всички курсове, които предлага този БЕЗПЛАТЕН портал (по всички предмети).