• Място на свободен дух и модерни решения

meteo

Кликайте по картинката и вижте метеорологичните условия на покрива на СУ "Свети Климент Охридски" в Троян или кликнете ТУК и вижте данните в реално време от същата метеостанция на международния сайт EUweather.eu
Нивата на фини прахови частици следете ТУК!

Светкавиците в реално време тук!


Прогноза за седмицата:
Нови кожи: ss Seasons Bootstrap neowx

Карта

На разходка в училище

Търсене в този блог

Архив на блога

Най-четеното през последните 7 дни
На 25 ноември православният църковен календар почита паметта на св. Климент Охридски. Ученик и сподвижник на Кирил и Методий. Пръв епископ на българския език. Един от най-значимите автори в старобългарската литература. 30 години работил за утвърждаване на християнската вяра сред своя народ. За седем години броят на учениците му достигнал 3500 - забележително постижение, почти без паралел в средновековния свят. Учил местните хора чрез присаждане да облагородяват дивите дървета. Построил църкви и манастири. Наричан Охридският чудотворец.

Чрез своето име училището ни почита духовния подвиг на средновековния просветител. Надява се на духовното му покровителство и се стреми да бъде достойно за него.

На 23 ноември, петък, пред паметника на свети Климент Охридски в двора на училището бяха поднесени венци и цветя от името на СУ "Св. Климент Охридски",  Община Троян, Общинския съвет и областната управа.
  
Страници в интернет, свързани с Троян и региона
Слушай и гледай on-line в свободния час

Иновативно училище


Електронен дневник

Група на училището

ВИДЕОПОРТАЛ

Видеопортал на училището

Преводач

Безплатен многоезичен ONLINE речник

Учебни ресурси в електронен вид


Националният образователен портал предоставя достъп до учебни ресурси в електронен вид. Той е част от така нареченото Е-обучение.

ТУК можете да намерите всички курсове, които предлага този БЕЗПЛАТЕН портал (по всички предмети).