• Място на свободен дух и модерни решения

meteo

Кликайте по картинката и вижте метеорологичните условия на покрива на СУ "Свети Климент Охридски" в Троян или кликнете ТУК и вижте данните в реално време от същата метеостанция на международния сайт EUweather.eu
Нивата на фини прахови частици следете ТУК!

Светкавиците в реално време тук!


Прогноза за седмицата:
Нови кожи: ss Seasons Bootstrap neowx

Карта

На разходка в училище

Търсене в този блог

Архив на блога

Най-четеното през последните 7 дни

прием 2020
                 прием                           прием                           прием                           прием
              подг.група                    първи клас                     пети клас                     осми клас

Климентови дни 2018

Публикувано от Н. Генкова петък, 16 ноември 2018 г.
СУ „Св. Климент Охридски”  Троян празнува  своя патронен празник, като  предоставя на учениците  множество събития, в които да изявят себе си, да научат нови неща, да се усетят  като най-значимата част от училищната среда. В рамките на Климентови дни 2018 училището организира традиционните състезания по математика и информационни технологии, а през тази година и интердисциплинарно състезание за ученици от четвърти клас.

В състезанието по математика се включиха 65 ученици от седми и дванадесети клас от Ловешка област.  Седмокласниците решаваха редуциран вариант на НВО за VII клас, а учениците от XII клас - редуциран вариант на ДЗИ, съдържащ два модула.


В състезанието по информационни технологии през тази година участваха 64 ученици. Целта на състезанието е да стимулира усвояването и използването на компютърните технологии в учебния процес и училищния живот и да осигури възможност на учениците да покажат своите знанията и умения, придобити в часовете по информационни технологии, проявявайки  авторски подход и представяйки собственото си виждане по поставените практически задачи.  Състезанието е предназначено за ученици от VI до ХІІ клас на училищата в Ловешка област. Състезателите са  разпределени в три направления в зависимост от възрастовата група.  

 

30 четвъртокласници от училищата в града  премериха сили по български език и математика в интердисциплинарното състезание. 

Награждаването на победителите от проведените състезания ще се състои на 22 ноември 2018 г. в Актовата зала на СУ „Св. Климент Охридски“. Наградите са осигурени с любезното съдействие на Ротари клуб – Троян, TSD Services, Ltd – офис Троян, Скайнет ООД  - Троян и фирма „Калинел“ ЕООД.
Страници в интернет, свързани с Троян и региона
Слушай и гледай on-line в свободния час

Електронен дневник

Вход в e-mail -a


Група на училището

Връзка


Можете да изпратите съобщение до сайта на адрес

svetikliment.sipa<а-маймунско>blogger.com

ВИДЕОПОРТАЛ

Видеопортал на училището

Преводач

Безплатен многоезичен ONLINE речник

Учебни ресурси в електронен вид


Националният образователен портал предоставя достъп до учебни ресурси в електронен вид. Той е част от така нареченото Е-обучение.

ТУК можете да намерите всички курсове, които предлага този БЕЗПЛАТЕН портал (по всички предмети).

Посещения за последните 30 дни