• Място на свободен дух и модерни решения

meteo

Кликайте по картинката и вижте метеорологичните условия на покрива на СУ "Свети Климент Охридски" в Троян или кликнете ТУК и вижте данните в реално време от същата метеостанция на международния сайт EUweather.eu
Нивата на фини прахови частици следете ТУК!

Светкавиците в реално време тук!


Прогноза за седмицата:
Нови кожи: ss Seasons Bootstrap neowx

Карта

На разходка в училище

Търсене в този блог

Архив на блога

Най-четеното през последните 7 дни

Пореден дебат в Инфоцентъра

понеделник, 25 юни 2018 г.На 21.06 в Информационно-културния център се проведе публичен дебат на тема: „Това правителство в периоди на икономическа рецесия ще премахне политики, които запазват природата, а забавят развитието на икономиката“. Темата беше давана на национално състезание и учениците искаха да покажат това ниво на трудност. Участници в дебата бяха: Правителство – Михаил Миревски (9.а), Симона Стефанова (11.а) и Стойко Данчев (9.а); Опозиция: Мария Ковачева (9.а), Мартин Василевски (11.б) и Стефани Лалева (11.а). Публиката беше предимно от хора, които подкрепят клуба и следят развитието му. 

Двата отбора развиха аргументите си, дадоха много примери и си задаваха активно въпроси. Казаното можеше да накара човек да се замисли над поставения проблем. След дебата публиката също се включи с въпроси, а от Правителството и Опозицията отговориха и на тях.

В края на събитието всичките десет членове на клуб „Дебати” получиха грамоти от Министерството на образованието за успешното си участие в програма „Твоят час“. Г-жа Червенкова, от името на г-жа Цекова, благодари на клуба за организирането на събитието и също раздаде грамоти на участниците в дебата.

Текст и снимки: Ренета Дочева, 8.а
Страници в интернет, свързани с Троян и региона
Слушай и гледай on-line в свободния час

Текущи УЧЕБНИЦИ


Кликайте по картинката!

Иновативно училище


Електронен дневник

Група на училището

ВИДЕОПОРТАЛ

Видеопортал на училището

Преводач

Безплатен многоезичен ONLINE речник

Учебни ресурси в електронен вид


Националният образователен портал предоставя достъп до учебни ресурси в електронен вид. Той е част от така нареченото Е-обучение.

ТУК можете да намерите всички курсове, които предлага този БЕЗПЛАТЕН портал (по всички предмети).