• Място на свободен дух и модерни решения

meteo

Кликайте по картинката и вижте метеорологичните условия на покрива на СУ "Свети Климент Охридски" в Троян или кликнете ТУК и вижте данните в реално време от същата метеостанция на международния сайт EUweather.eu
Нивата на фини прахови частици следете ТУК!

Светкавиците в реално време тук!


Прогноза за седмицата:
Нови кожи: ss Seasons Bootstrap neowx

Карта

На разходка в училище

Търсене в този блог

Архив на блога

Най-четеното през последните 7 дни

„Розите на България“

петък, 11 май 2018 г.


2018 година, когато е и първото българско председателство на съвета на Европейския съюз, е определена за Европейска година на културното наследство. Това предоставя изключителна възможност за презентиране дейността на българските училища в страната и чужбина, на възможността за изучаване на български език зад граница като един от официалните езици на ЕС.

По този повод Министерството на образованието и науката, съвместно с българските общности зад граница, с участието на организации, към които функционират българските неделни училища в чужбина, и в партньорство с Министерството на външните работи и съответните дипломатически представителства, Министерството на културата и Държавната агенция за българите в чужбина организират инициативата „Розите на България“. На 11 май в училищата в България и чужбина, на публични и оживени места, в присъствието на ученици, учители, родители и граждани да се изпълнят български хора.

СУ “Св. Кл. Охридки“ – Троян се включи в инициативата. В голямото междучасие в двора на училището председателката на Детския парламент – Пламена Найденова от 12 „Б“ клас, и Теодор Батолов от 11 „А“ клас поведоха хорото, на което бързо се хванаха учители и ученици – от 12-ти клас  до най-малките от подготвителна група. Веселие, емоции и усмивки. За организацията и озвучаването на инициативата ръководство на училището и участниците благодарят на г-жа Весела Кунова и г-жа Веска Ралчевска.

Анелия Иванова

 

Страници в интернет, свързани с Троян и региона
Слушай и гледай on-line в свободния час

Текущи УЧЕБНИЦИ


Кликайте по картинката!

Иновативно училище


Електронен дневник

Група на училището

ВИДЕОПОРТАЛ

Видеопортал на училището

Преводач

Безплатен многоезичен ONLINE речник

Учебни ресурси в електронен вид


Националният образователен портал предоставя достъп до учебни ресурси в електронен вид. Той е част от така нареченото Е-обучение.

ТУК можете да намерите всички курсове, които предлага този БЕЗПЛАТЕН портал (по всички предмети).