• Място на свободен дух и модерни решения

meteo

Кликайте по картинката и вижте метеорологичните условия на покрива на СУ "Свети Климент Охридски" в Троян или кликнете ТУК и вижте данните в реално време от същата метеостанция на международния сайт EUweather.eu
Нивата на фини прахови частици следете ТУК!

Светкавиците в реално време тук!


Прогноза за седмицата:
Нови кожи: ss Seasons Bootstrap neowx

Карта

На разходка в училище

Търсене в този блог

Архив на блога

Най-четеното през последните 7 дни

В помощ на дете в нужда

понеделник, 8 януари 2018 г.


В учебна компания „Щуротийки” ООД  в продължение на три месеца учениците от 11.б клас на профил „Предприемачество и бизнес” изработихме красиви, ръчно изрисувани сувенири – свещници и ключодържатели от полимерна глина. За да работи фирмата, началният капитал е внесен от нас – самите ученици съдружници. Като във всеки бизнес, в отделите – административен, производствен, маркетинг и реклама и финансов - кипеше усилена работа. Разбира се, имаше и трудности, понякога отговорниците по качеството се налагаше да бракуват някои некачествени артикули. На Общо събрание на съдружниците беше взето решение цялата печалба да бъде дарена на нуждаещо се от помощ дете от с. Калейца. На Коледния базар нашите потребители – учители и ученици от училището - се насладиха на изработените с много любов и вкус сувенири и буквално за минути голямата част от тях беше закупена. Всички купувачи и ние, продавачите, бяхме вдъхновени от идеята, че ставаме  благотворители и извършваме едно добро, социално значимо дело.

Стиляна Ралчевска, 11.б клас

 

                   

Страници в интернет, свързани с Троян и региона
Слушай и гледай on-line в свободния час

Текущи УЧЕБНИЦИ


Кликайте по картинката!

Иновативно училище


Електронен дневник

Група на училището

ВИДЕОПОРТАЛ

Видеопортал на училището

Преводач

Безплатен многоезичен ONLINE речник

Учебни ресурси в електронен вид


Националният образователен портал предоставя достъп до учебни ресурси в електронен вид. Той е част от така нареченото Е-обучение.

ТУК можете да намерите всички курсове, които предлага този БЕЗПЛАТЕН портал (по всички предмети).