• Място на свободен дух и модерни решения

meteo

Кликайте по картинката и вижте метеорологичните условия на покрива на СУ "Свети Климент Охридски" в Троян или кликнете ТУК и вижте данните в реално време от същата метеостанция на международния сайт EUweather.eu
Нивата на фини прахови частици следете ТУК!

Светкавиците в реално време тук!


Прогноза за седмицата:
Нови кожи: ss Seasons Bootstrap neowx

Карта

На разходка в училище

Търсене в този блог

Архив на блога

Най-четеното през последните 7 дни


В началото на учебната година подхвърлих дали да не направим ученически концерт с наши възпитаници инструменталисти, и Светла Червенкова прие това предизвикателство с целия си професионализъм, любов към музиката и вяра във възможностите на учениците. Нарекохме концерта „Музикални пътешественици“ и по пътя с желание се включиха 22-ма ученици – певци, инструменталисти, танцьори, както и колегите Весела Кунова, Милко Тодоров, Ивелина Маркова. Музикалните педагози от Детската музикална школа към читалището, Общинския младежки духов оркестър и танцово студио „Бордо“, чиито възпитаници изнесоха голяма част от концерта, оцениха и прегърнаха идеята. Това са колегите: Амория Маркова, Мариета Куцарова, Виктор Павлов, Илиян Тодоров, Марин Цочев, Станислав Анастасов. Двама ученици от НГПИ „Проф. Венко Колев“ – Станислав Кордоловски и Михаел Георгиев – подсилиха трупата с уменията си на изпълнители. За озвучаването се погрижи Веселин Ангелов. Така музикалното пътешествие, преминало през много репетиции, достигна до своята публика на 23 ноември в Актовата зала на училището. По преценката и на непредубедени зрители, и на професионалните музиканти, уважили с присъствието си концерта, събитието е било забележително. Предлагаме ви кратък фоторазказ.


Страници в интернет, свързани с Троян и региона
Слушай и гледай on-line в свободния час

Иновативно училище


Електронен дневник

Група на училището

ВИДЕОПОРТАЛ

Видеопортал на училището

Преводач

Безплатен многоезичен ONLINE речник

Учебни ресурси в електронен вид


Националният образователен портал предоставя достъп до учебни ресурси в електронен вид. Той е част от така нареченото Е-обучение.

ТУК можете да намерите всички курсове, които предлага този БЕЗПЛАТЕН портал (по всички предмети).