• Място на свободен дух и модерни решения

meteo

Кликайте по картинката и вижте метеорологичните условия на покрива на СУ "Свети Климент Охридски" в Троян или кликнете ТУК и вижте данните в реално време от същата метеостанция на международния сайт EUweather.eu
Нивата на фини прахови частици следете ТУК!

Светкавиците в реално време тук!


Прогноза за седмицата:
Нови кожи: ss Seasons Bootstrap neowx

Карта

На разходка в училище

Търсене в този блог

Архив на блога

Най-четеното през последните 7 дни


Заедно с Миглена Кюркчиева бяхме на двудневен курс в Банкя на тема "Четивната грамотност на учениците и оценяването PISA 2018 г.". Освен че се насладихме на хубавото време и позлатена Банкя, научихме повече за програмата PISA, как се изготвят тестове по PISA, запознахме се с постиженията и пропуските на учениците от миналогодишното тестване на 9-класниците. Курсът беше полезен, но стои въпросът дали тестовете по PISA съответстват на учебните програми и изискванията им за придобити знания и умения, или както често става в сферата на образованието - първо слагаме каруцата, а после коня. Стана ясно и друго - че не може да се постигне качествена промяна в четивната грамотност на българските ученици само с усилията на учителите по БЕЛ.

Анна Владова

Страници в интернет, свързани с Троян и региона
Слушай и гледай on-line в свободния час

Иновативно училище


Електронен дневник

Група на училището

ВИДЕОПОРТАЛ

Видеопортал на училището

Преводач

Безплатен многоезичен ONLINE речник

Учебни ресурси в електронен вид


Националният образователен портал предоставя достъп до учебни ресурси в електронен вид. Той е част от така нареченото Е-обучение.

ТУК можете да намерите всички курсове, които предлага този БЕЗПЛАТЕН портал (по всички предмети).