• Място на свободен дух и модерни решения

meteo

Кликайте по картинката и вижте метеорологичните условия на покрива на СУ "Свети Климент Охридски" в Троян или кликнете ТУК и вижте данните в реално време от същата метеостанция на международния сайт EUweather.eu
Нивата на фини прахови частици следете ТУК!

Светкавиците в реално време тук!


Прогноза за седмицата:
Нови кожи: ss Seasons Bootstrap neowx

Карта

На разходка в училище

Търсене в този блог

Архив на блога

Най-четеното през последните 7 дни


С нови подобрения на училищната база ще започне учебната година СУ "Св. Климент Охридски" - Троян: ремонтирани и новообзаведени учебни стаи и сервизни помещения, нови пейки, успоредка и тенис маса в училищния двор, изградена пожароизвестителна система в училищната сграда. Финансирането за всичко това идва от различни източници: училищния бюджет, Общината, училищния дарител инж. Марин Радевски, зрелостниците от випуск 2017, спечелен проект по Обществен форум.

Във времена на демографска криза СУ "Св. Климент Охридски" отчита, че през последните няколко години има тенденция на запазване на броя ученици. Учителският състав за учебната 2017/18 година е попълнен с нови 6-ма педагози, като 4-ма от тях са бивши възпитаници на училището.

Осигурени са безплатните учебници за учениците от 1. до 7. ми клас, включително новите за 2-класниците и 6-класниците. Обявени са избраните от училището учебници по новата програма за 8. клас.

Училищният автобус ще следва определения си маршрут. Училищният стол ще отвори на 18 септември, понеделник.

Условията учебната 2017/18 година да започне са създадени. След 15-септември, цветята и празничните речи ще тръгне същинският образователен процес. А той зависи от общуването между учители и ученици, от уменията за ежедневна работа и от нивото на институционална, семейна и обществена подкрепа. Процес, в който най-важни са хората.


Две класни стаи на началния курс заедно с коридора са изцяло обновени благодарение на поредно дарение от училищния настоятел инж. Марин Радевски

Стая 305 е ремонтирана от училищния бюджет, а щорите са дарение от зрелостниците от випуск 2017

Училището обнови ресурсния кабинет

И санитарният възел на четвъртия етаж изглежда различно след ремонта, финансиран съвместно от училището и Общината

Благодарение на спечелен проект по общинската програма Обществен форум училищният двор ще разполага с много повече пейки и кошчета за боклук, с успоредка и маса за тенис
Страници в интернет, свързани с Троян и региона
Слушай и гледай on-line в свободния час

Иновативно училище


Електронен дневник

Група на училището

ВИДЕОПОРТАЛ

Видеопортал на училището

Преводач

Безплатен многоезичен ONLINE речник

Учебни ресурси в електронен вид


Националният образователен портал предоставя достъп до учебни ресурси в електронен вид. Той е част от така нареченото Е-обучение.

ТУК можете да намерите всички курсове, които предлага този БЕЗПЛАТЕН портал (по всички предмети).