• Място на свободен дух и модерни решения

meteo

Кликайте по картинката и вижте метеорологичните условия на покрива на СУ "Свети Климент Охридски" в Троян или кликнете ТУК и вижте данните в реално време от същата метеостанция на международния сайт EUweather.eu
Нивата на фини прахови частици следете ТУК!

Светкавиците в реално време тук!


Прогноза за седмицата:
Нови кожи: ss Seasons Bootstrap neowx

Карта

На разходка в училище

Търсене в този блог

Архив на блога

Най-четеното през последните 7 дни„Спорт и отдих в училищния двор” се нарича новият проект на СУ „Св. Климент Охридски“ за облагородяване на двора. Ще бъде финансиран по общинска програма  “Обществен форум за реализация на партньорски проекти”. Проектът е разработен от училищното ръководство и беше представен от директора г-жа Иванка Цекова на сесия на Форума (18 май, залата на Общината). Включва монтиране на тенис на маса на открито, монтиране на гимнастическа успоредка, поставяне на пейки и на кошчета за отпадъци. Планира се откриване на обновеното игрище чрез демонстрационни тенис срещи, демонстрационни гимнастически упражнения и баскетболно училищно състезание и създаване на клуб по тенис на маса. Общата стойност на проекта е 3 367 лева, исканото финансиране е за 2 340 лева, съфинансирането от страна на училището, включително чрез вложен труд, е 1 027 лева. Всичко трябва да е готово до края на октомври 2017 година.

Страници в интернет, свързани с Троян и региона
Слушай и гледай on-line в свободния час

Текущи УЧЕБНИЦИ


Кликайте по картинката!

Иновативно училище


Електронен дневник

Група на училището

ВИДЕОПОРТАЛ

Видеопортал на училището

Преводач

Безплатен многоезичен ONLINE речник

Учебни ресурси в електронен вид


Националният образователен портал предоставя достъп до учебни ресурси в електронен вид. Той е част от така нареченото Е-обучение.

ТУК можете да намерите всички курсове, които предлага този БЕЗПЛАТЕН портал (по всички предмети).