• Място на свободен дух и модерни решения

meteo

Кликайте по картинката и вижте метеорологичните условия на покрива на СУ "Свети Климент Охридски" в Троян или кликнете ТУК и вижте данните в реално време от същата метеостанция на международния сайт EUweather.eu
Нивата на фини прахови частици следете ТУК!

Светкавиците в реално време тук!


Прогноза за седмицата:
Нови кожи: ss Seasons Bootstrap neowx

Карта

На разходка в училище

Търсене в този блог

Архив на блога

Най-четеното през последните 7 дниВълнение и радост предизвика участието на клуб „Малки мажоретки“ и мажоретен състав на 28 април в гр. Ловеч. Фолклорната палитра събра участници от цяла Ловешка област в проекта на МОН „Твоят час“, финансиран от Европейския съюз, а по думите на началника на РУО Ловеч г-н Еленко Начев, финалните изпълнения на участниците от СУ „Св. Климент Охридски“  бяха апотеоз на събитието. Наша се оказа и честта да пуснем трикольорните балони.

Благодаря за топлите думи и високата оценка на РУО Ловеч, на родителите, които няколко пъти сплитаха около тридесет плитки, на колегите, които помагаха за обгрижване на децата по време на петчасовия престой в Ловеч, на момчетата, които пренасяха тежките кашони с реквизити и елегантно помагаха на сцената, и на всички мои приятели, които ми помагат и ме подкрепят. С нашите общи усилия тази красота ще продължава да се развива.

Румяна Дудева
Страници в интернет, свързани с Троян и региона
Слушай и гледай on-line в свободния час

Иновативно училище


Електронен дневник

Група на училището

ВИДЕОПОРТАЛ

Видеопортал на училището

Преводач

Безплатен многоезичен ONLINE речник

Учебни ресурси в електронен вид


Националният образователен портал предоставя достъп до учебни ресурси в електронен вид. Той е част от така нареченото Е-обучение.

ТУК можете да намерите всички курсове, които предлага този БЕЗПЛАТЕН портал (по всички предмети).