• Място на свободен дух и модерни решения

meteo

Кликайте по картинката и вижте метеорологичните условия на покрива на СУ "Свети Климент Охридски" в Троян или кликнете ТУК и вижте данните в реално време от същата метеостанция на международния сайт EUweather.eu
Нивата на фини прахови частици следете ТУК!

Светкавиците в реално време тук!


Прогноза за седмицата:
Нови кожи: ss Seasons Bootstrap neowx

Карта

На разходка в училище

Търсене в този блог

Архив на блога

Най-четеното през последните 7 дни

 

СУ „Св. Климент Охридски“ се включи в градското честване на 100-годишнината от жестоките сражения през април 1917 г. край Дойран и на славния 34-ти пехотен Троянски полк, показал чудеса от храброст в Дойранската епопея (ВИЖ). На 29 април, събота, учители и ученици, основно петокласници, присъстваха на панахидата в градската църква „Света Петка“ и после се включиха в литийното шествие от църквата към паметника на падналите за Майка България троянци в градинката при Вила Ванна, където тържеството достигна кулминацията си. През цялото време на шествието и на тържеството две момичета от 5.в клас - Ивайла Пауникова и Павлина Минкова – държаха във вдигнатите си ръце българския трибагреник. Припомняме, че училището ни се включи в инициативата на Община Троян „Помним героите си“, събираща средства за обновяване на градинката, и дари 250 лева от училищния Великденски благотворителен базар. Така СУ „Св. Климент Охридски“ даде скромния си принос, редом до много и големи дарители, за поддържане на това важно за Троян място. 
Страници в интернет, свързани с Троян и региона
Слушай и гледай on-line в свободния час

Иновативно училище


Електронен дневник

Група на училището

ВИДЕОПОРТАЛ

Видеопортал на училището

Преводач

Безплатен многоезичен ONLINE речник

Учебни ресурси в електронен вид


Националният образователен портал предоставя достъп до учебни ресурси в електронен вид. Той е част от така нареченото Е-обучение.

ТУК можете да намерите всички курсове, които предлага този БЕЗПЛАТЕН портал (по всички предмети).