• Място на свободен дух и модерни решения

meteo

Кликайте по картинката и вижте метеорологичните условия на покрива на СУ "Свети Климент Охридски" в Троян или кликнете ТУК и вижте данните в реално време от същата метеостанция на международния сайт EUweather.eu
Нивата на фини прахови частици следете ТУК!

Светкавиците в реално време тук!


Прогноза за седмицата:
Нови кожи: ss Seasons Bootstrap neowx

Карта

На разходка в училище

Търсене в този блог

Архив на блога

Най-четеното през последните 7 дни

На добър час, випуск 2017!

понеделник, 15 май 2017 г.


15 май беше последният учебен ден за момичетата и момчетата от випуск 2017 с класни ръководители г-н Стоян Борджуков и г-жа Маринелия Христова. Ден за хубави думи, приятни изненади, отворени за родители и приятели врати, ритуално прощаване между училището и неговите пораснали възпитаници.

 Прощалното тържеството в актовата зала беше премерено и сърдечно. Там беше представено важно проучване - "Речник на характерните черти на момичетата и момчетата от випуск 2017, такива, каквито ги видя М. Христова". Торта дневник разрязаха 12-класниците на г-жа Христова. Нови щори, подарък от зрелостниците, ще получат кабинетите им по математика и по български език и така ще се продължи традицията всеки випуск да оставя и хубав материален спомен след себе си. Учениците получиха паметни медальони с образа на патрона на училището св. Климент Охридски. В двора беше осветено новото училищно знаме.

Прекрасна кошница с цветя поднесоха 12-класниците, а точно за техния празник белият розов храст на перголата в двора цъфна. Малките мажоретки им връчиха балони и ги изведоха от училището, в което те винаги са добре дошли, но вече като големи, зрели хора.

12-класниците и техните преподаватели продължиха към манастирското село Орешак. Това, че цял ден поискаха да са заедно, че пяха, танцуваха, плакаха и се поздравяваха до късно вечерта говори само по себе си за годините, прекарани заедно в училище.

И както ги изпрати директорът г-жа Иванка Цекова: На добър час, пораснали деца!


 

Снимки: Анелия Иванова
  


Страници в интернет, свързани с Троян и региона
Слушай и гледай on-line в свободния час

Текущи УЧЕБНИЦИ


Кликайте по картинката!

Иновативно училище


Електронен дневник

Група на училището

ВИДЕОПОРТАЛ

Видеопортал на училището

Преводач

Безплатен многоезичен ONLINE речник

Учебни ресурси в електронен вид


Националният образователен портал предоставя достъп до учебни ресурси в електронен вид. Той е част от така нареченото Е-обучение.

ТУК можете да намерите всички курсове, които предлага този БЕЗПЛАТЕН портал (по всички предмети).