• Място на свободен дух и модерни решения

meteo

Кликайте по картинката и вижте метеорологичните условия на покрива на СУ "Свети Климент Охридски" в Троян или кликнете ТУК и вижте данните в реално време от същата метеостанция на международния сайт EUweather.eu
Нивата на фини прахови частици следете ТУК!

Светкавиците в реално време тук!


Прогноза за седмицата:
Нови кожи: ss Seasons Bootstrap neowx

Карта

На разходка в училище

Търсене в този блог

Архив на блога

Най-четеното през последните 7 дни

„Световно кафене“

петък, 28 април 2017 г.


На 27 април 2017 година ученици от троянските училища се включиха в инициатива на Общинската комисия за борба с противообществените прояви на малолетни и непълнолетни – дискусионен уъркшоп по метода „Световно кафене“ с водещ Йордан Танковски.  Събитието се състоя в Информационно-културния център на града.
Методът е много интересен и увлекателен и неслучайно отне близо три часа на ентусиазираните ученици. На осем отделни маси и след завъртания на осем оборота учениците предлагаха идеи, решаваха казуси, дискутираха по темата „Младежката престъпност и начини за предотвратяване“. След това всяка маса представи на постери своите идеи и заедно обсъждаха отделните въпроси.И учениците, и присъстващите преподаватели и гости, и психологът Танковски останаха много удовлетворени от свършената работа.

Участниците от СУ „Св. Кл. Охридски бяха“: Мария Ковачева (8.а), Мартин Миревски (8.а), Стефани Лалева (10.а), Кристина Ковачева (10.а), Биляна Доневска (10.а), Цветослава Маринова (10.а), Христо Церовски (10.б), Тони Данева (10.в), Людмила Петрова (10.в), Пламен Борисов (11.а).
Анелия Иванова


Страници в интернет, свързани с Троян и региона
Слушай и гледай on-line в свободния час

Иновативно училище


Електронен дневник

Група на училището

ВИДЕОПОРТАЛ

Видеопортал на училището

Преводач

Безплатен многоезичен ONLINE речник

Учебни ресурси в електронен вид


Националният образователен портал предоставя достъп до учебни ресурси в електронен вид. Той е част от така нареченото Е-обучение.

ТУК можете да намерите всички курсове, които предлага този БЕЗПЛАТЕН портал (по всички предмети).