• Място на свободен дух и модерни решения

meteo

Кликайте по картинката и вижте метеорологичните условия на покрива на СУ "Свети Климент Охридски" в Троян или кликнете ТУК и вижте данните в реално време от същата метеостанция на международния сайт EUweather.eu
Нивата на фини прахови частици следете ТУК!

Светкавиците в реално време тук!


Прогноза за седмицата:
Нови кожи: ss Seasons Bootstrap neowx

Карта

На разходка в училище

Търсене в този блог

Архив на блога

Най-четеното през последните 7 дни

Дебат в чест на Деня на будителите

понеделник, 31 октомври 2016 г.

ИД Електронни медии

На 31 октомври, в навечерието на Деня на народните будители, клуб "Дебати" към СУ "Св. Климент Охридски" - Троян изнесе примерен дебат в Културно-информационния център по покана на Община Троян. Темата беше "Това правителство съжалява, че днешните будители са в социалните мрежи".

В отбора на Правителството (утвърждаващия отбор) бяха: Калоян Кюркчиев (12.а), Стефани Лалева (10.а) и гостът от СУ "Васил Левски" Александър Костов. Те съжаляваха, че днешните будители са в интернет пространството, казвайки, че това вреди на обществото и особено на подрастващите. Даваха  примери с актуални събития и нашумели влогъри. Тезата на Опозицията (отрицаващия отбор) бе защитавана от Пламен Борисов (11.а), Симона Стефанова (10.а) и Михаил Миревски (8.а). Те настояваха, че от социалните мрежи може да се научи много и че въздействието на влогърите, които по забавен начин казват разни неща, не е негативно.

Целта на дебата бе да покаже, че във всяко време има хора с влияние върху обществото и какви са рисковете и възможностите на интернет общуването. В края на събитието всички участници получиха от кмета на Троян г-жа Донка Михайлова подарък книга.


Текст и снимки - Ния Чонова, 9.а клас

Страници в интернет, свързани с Троян и региона
Слушай и гледай on-line в свободния час

Иновативно училище


Електронен дневник

Група на училището

ВИДЕОПОРТАЛ

Видеопортал на училището

Преводач

Безплатен многоезичен ONLINE речник

Учебни ресурси в електронен вид


Националният образователен портал предоставя достъп до учебни ресурси в електронен вид. Той е част от така нареченото Е-обучение.

ТУК можете да намерите всички курсове, които предлага този БЕЗПЛАТЕН портал (по всички предмети).