• Място на свободен дух и модерни решения

meteo

Кликайте по картинката и вижте метеорологичните условия на покрива на СУ "Свети Климент Охридски" в Троян или кликнете ТУК и вижте данните в реално време от същата метеостанция на международния сайт EUweather.eu
Нивата на фини прахови частици следете ТУК!

Светкавиците в реално време тук!


Прогноза за седмицата:
Нови кожи: ss Seasons Bootstrap neowx

Карта

На разходка в училище

Търсене в този блог

Архив на блога

Най-четеното през последните 7 дни

Ученически дебат в чест на 1 ноември

сряда, 26 октомври 2016 г.


Училищният клуб "Дебати" ще изнесе демонстрационен дебат в навечерието на Деня на будителите по покана на Община Троян. Пред градска публика в Културно-информационния център ще застанат Калоян Кюркчиев (12.а), Пламен Борисов (11.а), Даниел Маринов (11.а), Стефани Лалева (10.а), Симона Стефанова (10.а), Михаил Миревски (8.а) и гостът от СУ "Васил Левски", 12-класникът Александър Костов. Някои от тях имат 1-годишен дебатьорски опит от обучения и състезания, други са съвсем в началото на заниманията си с дебати, но всички за пръв път ще говорят пред голяма публика. Двата отбора ще спорят по въпроса дали днешните будители са в социалните мрежи и трябва ли да се съжалява за това. Темата беше предложена от ученици. Събитието ще бъде на 31 октомври, понеделник, от 17:30 часа и е открито за гости.

Страници в интернет, свързани с Троян и региона
Слушай и гледай on-line в свободния час

Иновативно училище


Електронен дневник

Група на училището

ВИДЕОПОРТАЛ

Видеопортал на училището

Преводач

Безплатен многоезичен ONLINE речник

Учебни ресурси в електронен вид


Националният образователен портал предоставя достъп до учебни ресурси в електронен вид. Той е част от така нареченото Е-обучение.

ТУК можете да намерите всички курсове, които предлага този БЕЗПЛАТЕН портал (по всички предмети).