• Място на свободен дух и модерни решения

meteo

Кликайте по картинката и вижте метеорологичните условия на покрива на СУ "Свети Климент Охридски" в Троян или кликнете ТУК и вижте данните в реално време от същата метеостанция на международния сайт EUweather.eu
Нивата на фини прахови частици следете ТУК!

Светкавиците в реално време тук!


Прогноза за седмицата:
Нови кожи: ss Seasons Bootstrap neowx

Карта

На разходка в училище

Търсене в този блог

Архив на блога

Най-четеното през последните 7 дни

„Попитахме 100 ученици“

понеделник, 9 май 2016 г.Много динамично и забавно беше състезанието „Попитахме 100 ученици“, в което СОУ „Васил Левски“ ни покани за участие (9 май, Информационно-културният център). То следваше модела на популярната тв игра „Семейни войни“, в която отборите трябва да дадат отговори, най-близки до най-масово дадените от 100 анкетирани човека. Игровата надпревара стана възможна благодарение на ентусиазма на преподавателя по ИТ Свилен Димитров и колегите му от СОУ „Васил Левски“, както и на партньорството на СОУ „Св. Климент Охридски“. Предварителната подготовка включваше анкетно проучване сред 50 ученици от едното и 50 – от другото училище.

Училището ни се яви с отбор в състав: Калоян Кюркчиев (11.а), Лорета Стоянова (11.б), Пламена Найденова (10.б), Александър Ковальов (9.а) и Ния Чонова (8.а). Състезателите ни играха с настроение и спортен хъс, надпреварата беше равностойна, но в крайна сметка отборът домакин излезе победител с резултат 329 срещу 316 точки.

Отговорите на 100-те троянски ученици бяха любопитни, в някои случаи – изненадващи. И макар да е любителска социология, анкетата може да се разгледа като полезна, на моменти провокативна обратна връзка към възрастните, при това добре презентирана. Можете да видите анкетните въпроси и най-често дадените отговори ТУК.Страници в интернет, свързани с Троян и региона
Слушай и гледай on-line в свободния час

Текущи УЧЕБНИЦИ


Кликайте по картинката!

Иновативно училище


Електронен дневник

Група на училището

ВИДЕОПОРТАЛ

Видеопортал на училището

Преводач

Безплатен многоезичен ONLINE речник

Учебни ресурси в електронен вид


Националният образователен портал предоставя достъп до учебни ресурси в електронен вид. Той е част от така нареченото Е-обучение.

ТУК можете да намерите всички курсове, които предлага този БЕЗПЛАТЕН портал (по всички предмети).