• Място на свободен дух и модерни решения

meteo

Кликайте по картинката и вижте метеорологичните условия на покрива на СУ "Свети Климент Охридски" в Троян или кликнете ТУК и вижте данните в реално време от същата метеостанция на международния сайт EUweather.eu
Нивата на фини прахови частици следете ТУК!

Светкавиците в реално време тук!


Прогноза за седмицата:
Нови кожи: ss Seasons Bootstrap neowx

Карта

На разходка в училище

Търсене в този блог

Архив на блога

Най-четеното през последните 7 дни11-класничката Петра Попска отново, след миналогодишния си успех, спечели награда в раздел "Фотография" на националния конкурс "Възкресение Христово", обявен от Светия Синод на Българската православна църква. Тази година журито е присъдило втора награда за снимката й. Организаторите предвиждат да открият изложба с наградените творби в столичния храм „Св. Св. Кирил и Методий“. След изтичане на изложбата творбите от раздели „Фотография“ и „Изобразително изкуство“ ще участват в благотворителен аукцион, а събраните средства ще бъдат дарени на Специализираната болница за активно лечение на деца с онкохематологични заболявания в София.

Страници в интернет, свързани с Троян и региона
Слушай и гледай on-line в свободния час

Иновативно училище


Електронен дневник

Група на училището

ВИДЕОПОРТАЛ

Видеопортал на училището

Преводач

Безплатен многоезичен ONLINE речник

Учебни ресурси в електронен вид


Националният образователен портал предоставя достъп до учебни ресурси в електронен вид. Той е част от така нареченото Е-обучение.

ТУК можете да намерите всички курсове, които предлага този БЕЗПЛАТЕН портал (по всички предмети).