• Място на свободен дух и модерни решения

meteo

Кликайте по картинката и вижте метеорологичните условия на покрива на СУ "Свети Климент Охридски" в Троян или кликнете ТУК и вижте данните в реално време от същата метеостанция на международния сайт EUweather.eu
Нивата на фини прахови частици следете ТУК!

Светкавиците в реално време тук!


Прогноза за седмицата:
Нови кожи: ss Seasons Bootstrap neowx

Карта

На разходка в училище

Търсене в този блог

Архив на блога

Най-четеното през последните 7 дни

ИД Електронни медии

Между 18 и 22 август 2016 г. ще се проведе международно дебатьорско събитие във Вилнюс, Литва. Събитието ще събере над 150 дебатьори от цяла Европа и ще премине под общата тема "Миграция". То ще съдържа тренировъчни сесии с някои от най-добрите международни треньори по дебати. Представител на нашето училище ще е Любомир Кирилов от 12.а клас и това е поредното събитие в неговото развитие като дебатьор. Поканата да се кандидатства за участие дойде по време на Националния дебатьорски форум в Бургас. Любомир е един от осемте български участници, одобрени да отпътуват за литовската столица.

Дебатьорската среща е част от проекта Debating Threats to Democracy and Human Rights, координиран от организация IDEA. Целта на проекта е да ангажира 1500 младежи от 15 страни, които чрез дебати да научат повече за съществуващите в съвременното общество заплахи към демокрацията и човешките права; да разпространи общи ценности като нуждата от толерантност и разбиране за многообразието и различията между хората; да изясни ролята на демократичните институции и активните граждани в защита на тези ценности. Участниците в проекта разширяват хоризонтите си чрез дебатиране и общуване с хора от различни краища на света. Крайната цел е да получат цялостно разбиране за тези проблеми, да изградят добре информирано мнение и да са способни да обсъждат и търсят решения.

Една такава информираност е ключова за развитието на младите хора в Европа и ние сме горди, че Любомир ще бъде там и ще ни представи подобаващо. Като опитен дебатьор той има много какво да покаже и му пожелаваме успех.
Кристиян Стефанов, 12.а клас

Страници в интернет, свързани с Троян и региона
Слушай и гледай on-line в свободния час

Текущи УЧЕБНИЦИ


Кликайте по картинката!

Иновативно училище


Електронен дневник

Група на училището

ВИДЕОПОРТАЛ

Видеопортал на училището

Преводач

Безплатен многоезичен ONLINE речник

Учебни ресурси в електронен вид


Националният образователен портал предоставя достъп до учебни ресурси в електронен вид. Той е част от така нареченото Е-обучение.

ТУК можете да намерите всички курсове, които предлага този БЕЗПЛАТЕН портал (по всички предмети).