• Място на свободен дух и модерни решения

meteo

Кликайте по картинката и вижте метеорологичните условия на покрива на СУ "Свети Климент Охридски" в Троян или кликнете ТУК и вижте данните в реално време от същата метеостанция на международния сайт EUweather.eu
Нивата на фини прахови частици следете ТУК!

Светкавиците в реално време тук!


Прогноза за седмицата:
Нови кожи: ss Seasons Bootstrap neowx

Карта

На разходка в училище

Търсене в този блог

Архив на блога

Най-четеното през последните 7 дни


Павлина Минкова от 4.б клас и Ивела Русенова от 6.а клас се класираха за националното състезание „Ключът на музиката“ - ученическо състезание по музика за ученици от IV до VII клас. То включва решаването на задачи, предполагащи свободно боравене с основни знания от учебните програми по музика. Освен тях се оценяват проявените творчески способности на учениците.

Националното състезание се проведе на 19 и 20 март в Пловдив. Нашите участнички показаха повече от достойни резултати - Павлина е на четвърто място сред 370 деца в нейната възрастова група, Ивела е 9-та сред 169 участници. Момичетата са възпитанички съответно на Светла Червенкова и Весела Кунова. За 6-класничката Ивела това е трето поредно участие в националния кръг на музикалното състезание.

Страници в интернет, свързани с Троян и региона
Слушай и гледай on-line в свободния час

Иновативно училище


Електронен дневник

Група на училището

ВИДЕОПОРТАЛ

Видеопортал на училището

Преводач

Безплатен многоезичен ONLINE речник

Учебни ресурси в електронен вид


Националният образователен портал предоставя достъп до учебни ресурси в електронен вид. Той е част от така нареченото Е-обучение.

ТУК можете да намерите всички курсове, които предлага този БЕЗПЛАТЕН портал (по всички предмети).