• Място на свободен дух и модерни решения

meteo

Кликайте по картинката и вижте метеорологичните условия на покрива на СУ "Свети Климент Охридски" в Троян или кликнете ТУК и вижте данните в реално време от същата метеостанция на международния сайт EUweather.eu
Нивата на фини прахови частици следете ТУК!

Светкавиците в реално време тук!


Прогноза за седмицата:
Нови кожи: ss Seasons Bootstrap neowx

Карта

На разходка в училище

Търсене в този блог

Архив на блога

Най-четеното през последните 7 дни


На 14 март в ГЧЕ „Екзарх Йосиф I” – Ловеч се проведе традиционното Национално състезание по математика за ученици от профилирани гимназии и паралелки на СОУ с чуждоезиков профил. В него представители на нашето училище бяха Виктор Иванов – с пети резултат във възрастова група 12. клас, Калина Нанкова – с шести резултат във възрастова група 11. клас и Иван Лучев – 17-ти във възрастова група 10. клас.

За нивото на състезанието достатъчен показател е, че измежду авторите на задачите са преподаватели от Факултета по математика и информатика на Софийския университет, резултатите на първенците от 12. клас се признават за оценки от конкурсните изпити по математика в УНСС и ФМИ на СУ, а самото състезание е включено в Програмата с мерки за закрила на деца с изявени дарби.

Поздравяваме нашите ученици, традиционни участници и в други състезания и олимпиади, пожелаваме на Виктор също така впечатляващо представяне на кандидатстудентските изпити, а на Калина и Бойко – по-нататъшни успехи!

 Веселка Борджукова, преподавател по математика

Страници в интернет, свързани с Троян и региона
Слушай и гледай on-line в свободния час

Текущи УЧЕБНИЦИ


Кликайте по картинката!

Иновативно училище


Електронен дневник

Група на училището

ВИДЕОПОРТАЛ

Видеопортал на училището

Преводач

Безплатен многоезичен ONLINE речник

Учебни ресурси в електронен вид


Националният образователен портал предоставя достъп до учебни ресурси в електронен вид. Той е част от така нареченото Е-обучение.

ТУК можете да намерите всички курсове, които предлага този БЕЗПЛАТЕН портал (по всички предмети).