• Място на свободен дух и модерни решения

meteo

Кликайте по картинката и вижте метеорологичните условия на покрива на СУ "Свети Климент Охридски" в Троян или кликнете ТУК и вижте данните в реално време от същата метеостанция на международния сайт EUweather.eu
Нивата на фини прахови частици следете ТУК!

Светкавиците в реално време тук!


Прогноза за седмицата:
Нови кожи: ss Seasons Bootstrap neowx

Карта

На разходка в училище

Търсене в този блог

Архив на блога

Най-четеното през последните 7 дни


На 7 март, събота, в СОУ „Васил Левски“ - Троян се състоя областният кръг на олимпиадата по информационни технологии. Участие взеха ученици от Ловешка област в две състезателни групи - V-VIII клас и IX-XII клас, разделени в 5 направления. Проектите бяха оценявани от тричленно жури с председател Татяна Ичева, старши експерт по математика, информатика и информационни технологии в РИО-Ловеч.

Нашето училище беше представено от 2 екипа. Ивана Цонковска и Мария Иванова от 6.а клас показаха своята презентация на тема "Годишни сезони". Ивайло Георгиев и Мартин Копаранов от 9.а клас участваха с разработен  сайт на тема "30 години СОУ "Свети Климент Охридски". И двата екипа защитиха успешно своите проекти и бяха одобрени от Областната комисия. Предстои разглеждане на проектите от националната комисия на МОН в град София.

Благодарим на всички, които оказаха съдействие при изготвянето на проектите, и на нашите състезатели, които представиха достойно училището! Желаем им успех!

Теодора Петрова, преподавател по ИТ

Страници в интернет, свързани с Троян и региона
Слушай и гледай on-line в свободния час

Текущи УЧЕБНИЦИ


Кликайте по картинката!

Иновативно училище


Електронен дневник

Група на училището

ВИДЕОПОРТАЛ

Видеопортал на училището

Преводач

Безплатен многоезичен ONLINE речник

Учебни ресурси в електронен вид


Националният образователен портал предоставя достъп до учебни ресурси в електронен вид. Той е част от така нареченото Е-обучение.

ТУК можете да намерите всички курсове, които предлага този БЕЗПЛАТЕН портал (по всички предмети).