• Място на свободен дух и модерни решения

meteo

Кликайте по картинката и вижте метеорологичните условия на покрива на СУ "Свети Климент Охридски" в Троян или кликнете ТУК и вижте данните в реално време от същата метеостанция на международния сайт EUweather.eu
Нивата на фини прахови частици следете ТУК!

Светкавиците в реално време тук!


Прогноза за седмицата:
Нови кожи: ss Seasons Bootstrap neowx

Карта

На разходка в училище

Търсене в този блог

Архив на блога

Най-четеното през последните 7 дни


Цветанка Босева, Галя Панталеева и Йорданка Маринова
с Боб Оби - методист и оценител на сертификатните изпити
към Университета Кеймбридж
На 19 февруари в град Велико Търново се проведе семинар за учители по английски език Регионален ден на Кеймбридж. Двамата ерудирани лектори Тери Просър и Боб Оби - представители на изпитния център Cambridge English Language Assessment и Cambridge University Press - показаха свои презентации, в които запознаха учителите с промените във формата на изпитите за световнопризнатите сертификати на Кеймбридж. Тази среща беше особено полезна за учителите от нашето училище, тъй като много ученици се явяват на изпит за един от сертификатите First, Advanced или Proficiency и ние трябва да сме сигурни, че преподаваме на най-съвременно ниво. Във фоайето на залата имаше изложение на съвременни учебни системи и помагала на най-старото издателство в света Cambridge University Press, основано през 1534 г., което е част от Университета Кеймбридж. Семинарът беше организиран и със съдействието на Cambridge School Assossiation - най-влиятелното сдружение на училища в България, което работи за подобряване на обучението по английски език и за повишаване на статута на училищата.

Цветанка Босева, преподавател по английски език

Страници в интернет, свързани с Троян и региона
Слушай и гледай on-line в свободния час

Иновативно училище


Електронен дневник

Група на училището

ВИДЕОПОРТАЛ

Видеопортал на училището

Преводач

Безплатен многоезичен ONLINE речник

Учебни ресурси в електронен вид


Националният образователен портал предоставя достъп до учебни ресурси в електронен вид. Той е част от така нареченото Е-обучение.

ТУК можете да намерите всички курсове, които предлага този БЕЗПЛАТЕН портал (по всички предмети).